Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No i po burzach... na razie, bo podobno jeszcze nas czekają .
Cześć wschodzące Słoneczka , kolejny gorący dzionek się zapowiada, to niech wczorajsze pranie dosycha, a ja będę się udawał na z góry upatrzone stanowisko.... czyli do zajęć , miłego i spokojnego . https://youtu.be/QFU8ogXqmWw?feature=shared
hejka Andy
u mnie cisza była , nawet były momenty, że nawet listek nie drgnął
Skąd wiesz, że mam na balkonie pranie ? , musi doschnąć - fakt
Dobrego dnia
Cześć Basiu , bo wczoraj ja też nie miałem możliwości suszenia w słoneczku .
U mnie popołudniu grzmiało w okolicy, ale dopiero w nocy przyszła prawdziwa burza z deszczem.
Dzięki i nawzajem .
Pierwsze pranie zdjęłam po powrocie , a drugie powiesiłam przed 22
padać nie padało ale straszna duchota , teraz mam 25 na zewnątrz, to pewnie godzinka i prasować można
Miłego Andrzeju
U mnie też noc była na burzowo, pierwsza w tym sezonie na ostro
Strach był
Dywaniki nie wyschły w nocy, doczyścił je deszcz ale cały dzień grzało równo,to zdążyły przeschnąć
Próżniora mam, nawet mi się nie chce harbaciny zrobić
W miłym towarzystwie głowa nie boli ... cześć Słoneczko .
Niech zbiera, może jakąś perełkę znajdzie .
Tak, ochłodziło się przyjemnie, lżej będzie chodzić.... miłego .