Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Heloł pogaduszki.
Moje noce nadal kiepskie, ale to nie powód do tragedii… z dnia na dzień ma się ku lepszemu.
Moja walka z systemem dziś skończyła się zwycięstwem. Zdarzają się jeszcze ludzie mili i empatyczni.
Fajnego czasu wszystkim.
Felice nie wiem o co chodzi ,ale także cieszę się jak zawsze z Tobą że ujarzmiłaś system...
Pogoda na zachodzie super 20 stopni w sama raz na spacerki które uskuteczniam codziennie
Dzień dobry .
Wczesny poranek ,budzi chłodny , pochmurny dzień
Felice zdrówka życzymy ,bo to najważniejsze
Dermatologia po pracy ,późno w domku
Tyle pozostaje po latach ,opalania
Przygotowania , do wyjścia do pracy
Miłego pogodnego dnia ,pozdrawiam.