Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry Pogaduszki
Koniec lata , zapowiadają do 34 st.
Ważne aby się badać na bieżąco, wtedy wiemy , że jest dobrze i nie ma żadnych insynuacji w temacie.
Zdrówka Wszystkim życzę Felie, Grażynko Trzymajmy się
Miłego dnia i pozdrawiam serdecznie Wszystkich
Dzień dobry
Martinko, Grażynko dziękuję za troskę. Każdy dzień idzie ku lepszemu, zresztą ja zazwyczaj wszystko widzę w kolorach.
Miłego, fajnego dnia wszystkim.
Dzień dobry,
witam wszystkich
Herbatka dymi, szczawik gotowy - zapraszam
Okularów znowu zapomniałam , normalnie skleroza ze mnie .
Nie było okularów, nie było czytania w autobusie
Powinnam odebrać wyniki z mammografii , a nie mam kiedy , po pracy rehabka
Dobrych kolorów wszystkim
Dzień dobry
Felice zdrowia życzę
Ewaszku Ty na zwroty polujesz zapewne jakieś morze Ci się marzy a może inne regiony
Pogoda u mnie w NL nadal piękna 22 plus słońce...
U mnie teraz jest 30 stopni , więc jest ciepło bardzo
Głupio się czułam rano wychodząc z domu w sukience na ramiączkach , i w pracy,
kiedy było jeszcze pochmurno
Teraz zapowiadają koniec upalnego lata, info na telefon - niesamowite , pogoda to potęga
Będzie lało alert , itd itp - zima się zbliża
Korzystajmy ze słońca
Pozdrawiam.