Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Leon43 pisze: 04 sie 2023 16:49
Ja nie marudziłem, dostałem propozycję Polanica Zdrój i wziąłem bez zastanawiania. Było fajnie nawet w październiku. Problem się dodzwonić na biurko.
Mazrena pisze: 21 sie 2023 13:14
Bunia, ale fajnie. Mam prośbę opisałabyś jak to zrobić z Krus .Jedna osoba priv druga na zlec. możesz na priv mi napisać, dzięki
Mazrenko , wszystko zależy od terminu. W zeszłym roku , byłam maj- czerwiec na pocowidówce z NFZ tu , mąż był ze mną prywatnie. Jak tylko będziesz znała miejsce i termin , telefon w dłoń i dzwoń. Wierzę że będzie OK .... powodzenia.