Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam wszystkich na forum /niedługo dołącze do Was ale najpierw muszę załatwic wniosek /dobrze że zima pomału z górki ,i jak to się mówi -aby do wiosny i kochanego słoneczka / pozdrawiam
A ja końcem lata będę szczęściarą korzystającą z przydziału sanatoryjnego NFZ.
Zastanawiam się, czy nie byłoby za wiele tego dobrego gdybym złożyła jeszcze wniosek do ZUS-u. 3 marca mam wizytę u neurochirurga więc muszę "ostro" się zastanowić Pozdrawiam
Niech czas mija szybko i szczęśliwie ....
To co w pracy działo się u mnie ostatnimi czasy bardzo mnie wzmocniło. Z dniem 31 grudnia mnie zwolnili, z 14 stycznia zatrudnili ponownie bo nie dawali sobie rady. Więc nie mam sentymentów. Albo to zaakceptują, albo znowu będą płakać ... Nie omieszkam dodać, że ja swoje też wypłakałam