Iwonicz -Szwierkowy Zdroj od 13 09 2023

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Re: Iwonicz -Szwierkowy Zdroj od 13 09 2023

Post autor: Kleinehexe »

Ach, może tylko tyle, że wolę być pozytywną wariatką, dziwaczką i czy nawet szurniętą babą :twisted: niż smutną, narzekającą na wszystko i wszystkich osobistością. :D
aztek
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 sie 2021 20:28
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: aztek »

hahahaha Kleine wariatka dziewczynka hahahaha ale...z zasadami hahahaha szacun hahahaha...moherą...cisza
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Aztek, uważaj, bo forumowy specjalista za te śmichy-chichy zaraz ci wystawi stosowne skierowanko na badanko. ;) :lol:
aztek
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

hahahahaha ale, się boję hahahaha o jejku hahaha sam siebie za karę do kąta się postawię hahaha piszę..mówię...robię ,co JA! chcę,a nie ktoś hahahaha
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 cze 2013 20:36
Podziękowano: 10 razy

Post autor: p-siak »

ANDY12345 pisze: 09 paź 2023 09:52 Za to ty masz same rewelacje. Ciągle się dopominasz o info, ale ze swej strony to cisza. Także twoje rewelacyjne wpisy powalają merytoryką :lol: .
Załóż swój temat i będziesz mógł swoje zdanie w swoim mniemaniu prowadzić swoje wywody.
Też miałem przeboje z panem Sopranowskim. Roszczenia,ale coś podpowiedzieć, pomóc komuś,tego nie ma u tego pana.
Genever
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 maja 2022 06:44
Podziękował: 37 razy
Podziękowano: 156 razy

Post autor: Genever »

Cześć. Abstynencie - super , że udał Ci się wyjazd. Dziękuję za opis Miałam możliwość wyjazdu że zwrotów do Iwonicza nie skorzystałam i cóż...mam co mam.😁
Jestem bardzo sporadycznie na Forum ale widzę,że wprowadzacie trochę energii z Kleinehexe . 👍
Aztek zapewne jesteś tutaj w konkretnym celu jak to bywa na każdym portalu...daj parę tabsów tego co łykasz panu Sopranowskiemu. 🤣 i małpek nie zacznij wklejać.
Panie Sopranowski ,nie wiem kim pan jest w życiu prywatnym ale dawno nie czytałam osoby tak roszczeniowej, nie dającej nic w zamian. Nie przystoi tak bezceremonialnie stawiać ludzi po kątach...acha i zdarzyło się kiedyś "umię" napisać jak widzę.😆 Przeczytałam pańskie wpisy i cóż trudno o inną opinię.
Wolę czytać kogoś kto jest może na bakier z ortografią ale poświęcił swój czas aby podzielić się wrażeniami z pobytu, ma pozytywne nastawienie do życia niż być może wyedukowanego ale gbura z milionem pytań i zerowym wsparciem dla kuracjuszy.
Przepraszam, sporadycznie mi się uleje ale bardzo ale to bardzo nie lubię takiego podejścia do życia i ludzi. 😏
Pozdrawiam wybaczcie raz jeszcze zaśmiecenie tematu.
aztek
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

hahahaha Genever...delikatnie mówiąc-mało mnie obchodzi twoje zdanie, i opinia na mój temet hahahaha delikatnie mówiąc hahahahaha
Genever
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 maja 2022 06:44
Podziękował: 37 razy
Podziękowano: 156 razy

Post autor: Genever »

Sporo się już w życiu w necie naczytałam... wyróżniasz się może chwilę tutaj, za chwilę gdzie indziej. Na żartach się słabo znasz. 🙄Co mnie to zresztą. Internet wszystko strawi. Bywaj zdrów 👋
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Genever, dziękuję za miłe słowo. :kwiat:
I wcale Ci się nie dziwię, że Ci się ulało. :P
Gość

Post autor: Gość »

Kleinehexe pisze: 09 paź 2023 14:51 [...] wolę być pozytywną wariatką, dziwaczką i czy nawet szurniętą babą :twisted: niż smutną, narzekającą na wszystko i wszystkich osobistością[...]
A coś pomiędzy?
Czy każdy kto próbuje upomnieć się o odrobinę normalności i nie daje się zepchnąć na margines musi być od razu nieżyciowym typem, ponurakiem, smutasem, donosicielem? To tak w nawiązaniu do głównego tematu i wyrażonej tu kilka postów wcześniej opinii. Nie znamy szczegółów, może interwencje były uzasadnione? Tak się zastanawiam... 🤔

Genever, szkoda że tak rzadko bywasz...
Pozdrawiam autora wątku i piszących tutaj.
ODPOWIEDZ