Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Sabina_ pisze: 11 paź 2023 09:56
Hanuta1974+ hej!
Dotarłaś na miejsce? Jak Ci tam? Jak tutaj zajrzysz i znajdziesz chwilkę napisz proszę jak Twoje wrażenie po przyjeździe?
Pozdrawiam serdecznie
Andy1975 pisze: 11 paź 2023 12:28
Sabina.
Nie ma sprawy. Zostaniemy psiapsiółkami
Pracuje w zawodzie wlasciwie kobiecym więc jestem przyzwyczajony do różnych pomyłek
Hanuta chyba nie zagląda na forum...
Można podejrzewać, że dobrze się ma i brakuje jej wolnego czasu albo jest tam taki słaby zasięg co chodzi o telefon/ internet.
Dobry wieczór .
Mój domownik był w Witalu chyba trzy lata temu i nie miał dostępu do netu praktycznie wcale a i z telefonem też był problem , pamiętam . Dzwonił jak był obok tężni .
Pozdrawiam i udanego pobytu
Hej Andy!
A powiem Ci, że w ogóle. Bardziej się cieszę, że zmienię otoczenie na jakiś czas
Stres może przyjdzie przed samym wyjazdem bo ze Śląska to mam kawałek drogi do Witala ale to jeszcze trochę.
A Ty jak?
Cześć Sabino
No ja w sumie też się cieszę że zmiany otoczenia. Chyba każdy raz na jakiś czas powinien to zrobić . Lekka ekscytacja jest ale nastawiam się pozytywnie bo liczę że trafię na fajna ekipę i będzie wesoło. No a i może uda się trochę zdrowie podreperować. Możesz napisać na mój nr tel jakiegoś smska to będzie łatwiej się skontaktować i może wzajemnie wesprzeć a i chyba dla mnie to wygodniejsza forma komunikacji niż forum . Pozdrowionka.
Cześć Sabina.
Myślę że będę też z rana tak około 8-9. Właściwie w Goldapie będę już dzień wcześniej późnym popołudniem, znalazłem już nocleg a rano we wtorek stawiam się w tym naszym "Mariocie".
Do zobaczenia.