Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Nutka czarnulka do wiosny wyblednie
Pogoda typowo jesienna mgła ale ciepło od soboty słońce mam na przyświecać..oby
Ja w sobotę ruszam odkrywać na dłużej Kołobrzeg turnus rehabilitacyjny czeka
Kawa pita ktoś chętny zapraszam
Atina ja to aromat wciągnę z przyjemnością
Dwa tygodnie czy dłużej ?
Z tym szamponem męskim to ja już od niejednej osoby słyszałam ,
na sobie nie miałam potrzeby sprawdzać.
Nutka , to raz umyjesz i będzie git .
Te brązy to tak różnie wychodzą , trzeba wyeksperymentować
Pasztet z królika będę robić , masz rację zaplanować obiadek trzeba , może dzieciarnia zajedzie rozgrzać się po cmentarzach
Bibi 2 tygodnie rehabilitacji i bez garów Trzeba tylko uważać na ,,szweda,,
Nutko takie cuda męskie działają na naszą delikatną ...całość pierwsze słyszę
Mżawka deszczowa ,cały dzień ,deszczowo
Wcześniej w domku ,zwolniłam się ,bo mammografia na miejscu
Nutka brązy zawsze wychodzą czarne ,przerabiałam kolory
Już lepszy, ciemny blond
Ewaszka ,przesiadka Krysia ,wszystko wiadomo
Obiadek w domku ,smakuje wybornie ,kawusia później
Miłego ,popołudnia wieczoru .
Dobry wieczór.
Dzień obfitujący w wydarzenia, wczesna podróż a potem jak zwykle… rejestracja, lekarz, pielęgniarka, planowanie, rozpakowywanie, szybkie zakupy. Z czasem w piętkę goniłam. A jeszcze pobyt zaczęłam od urodzin koleżanki, czyli z przytupem.
Jutro od rana już normalny zabiegany dzień. Pozdrawiam z sanatorium Włókniarz w Busko Zdrój.