Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nutka pisze: 26 paź 2023 10:55
Patrz.... i przytkało Gadułę
Nie przytkało, tylko rehabilitacja domowa jest odczyniana .
Częstuj się Basiu .... wczoraj z zamrażalnika wyciągnąłem, to prawie tak jak z piekarnika .
Nutka pisze: 26 paź 2023 10:31
Zachciewajki są wynikiem braku seksu
Nutki Morfeusz nie chce wziąć , Andy nie ma czasu, by się mu oddać , a ja nie wiem czy bierze, , bo wpierw mnie chyba ogłusza, padam nieprzytomna, śpię jak zabita, rano budzę się zdezorientowana.
Co to się wyprawia po nocach w tym temacie
I jeszcze jakieś ...iki w oczach widzą bliżej nieokreślone
To się powinnaś cieszyć, przynajmniej śpisz jak niemowlę , a nam bidulkom ciągle wiatr w oczy .
Witam o poranku , mleczko się gotuje, drugie będzie się zsiadać, jajka się grzeją.... tylko mnie oczy pieką i jak tu żyć ? .
.....iki możecie na swój sposób odczytać. Tak czy tak to każdy ma swoje skojarzenia, chyba że znacie jeszcze inne .
Hexa, to się nałazi po tych lasach, zielska czy grzybów nazbiera ( a widomo co to )
Jak spożytkuje te dary lasu, to nie dziwota, że śpi jak niemowlę. Taki kop może solidnie ogłuszyć
Ogłuszona, to ja dziś wstałam. Patrzę w okno, a tam wszystko zamglone .... do tej pory mało co widać
Cześć Słoneczko , może jakby zbierała trufle, to więcej czasu na wszystko by miała ... a tak to zbiera, to co zbiera .
A ja jak wstałem, choć daleko do wyspania, to zobaczyłem i nie przez okno na niebie na zachodzie blask planety, a na wschodzie też blask (odbity ) jakiejś innej planety .... i już zajadam śniadanko i zapraszam .
Pochmurno już jest, ale jak na razie bezdeszczowo, miłego .
Hej ,
wschód się odzywa ,
z Wenus Andy , z Wenus ten blask się odbija
Z tymi truflami to ... ale jednak występują u nas ,
co prawda bardzo rzadko ale jednak .
Zjadł śniadanie i zaprasza , hmm do czego ?
pozdrawiam
Jakie zjadł .... chodź i przytul się do miseczki , Ostatki pomidorków, to sałatka z cebulką i papryką i serkiem żółtym.
Cześć Basiu .... chlebuś też ... kakałko też jeszcze jest .
Mówisz, że na wschodzie czy zachodzie to Wenus ?... pewnie lepiej niż Mars . Tak czy tak to tylko w zasięgu wzroku, a nie ręki .