Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Alice pisze:dziunia60 musimy w takim razie spotkać się gdzieś w centrum.
Poznanianka z Warszawy powie,ze jej Szczęśliwice najfajniejsze.
Ale fakt,ten rejon Woli jest fajny.Czasem robimy sobie spotkania w "Dzikim Młynie",oczywiście spotkania z tańcami.Dziś ekipa niestety beze mnie bawi się w "Galeonie".
Jestem za "Dziki Młyn" jest rzut beretem ode mnie. Jak będziecie się spotykać to dajcie znać koniecznie!!!!
+1 wygląda słoneczko, jest pięknie.Pozdrawiam wszystkich a tym u których jest na minusie przesyłam kosz gorącego słońca z Warszawy, DHL lub 7 już jedzie.
Dzisiaj w pogodzie zwrot o 180 stopni ...temperatura +5 stopni, słoneczko. Właśnie wróciłam z działeczki, śnieg się topi w oka mgnieniu...jest pięknie Pozdrawiam wszystkich cieplutko
W Lublinie nie jest tak różowiutko dalej mróz -8 aż mi się nie chce nigdzie wychodzić , ale muszę się zmobilizować i wyskoczyć na coś miłego to może zrobi się cieplej