Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry Drodzy Szaleńcy
Krótki sen, mecz Świątek oglądany
Na razie zimno, ciemno - ma być 13 i słońce
Do pracy, ale nie wiem, czy długo posiedzę - kręgosłup boli mnie i glowa , to tak na dzień dobry
Jesień daje znać o sobie. Życzę udanych spacerów i korzystanie z jej uroków
Ysy humorek
Pozdrawiam serdecznie
Dzień dobry.
Pochmurny ,chłodny dzień ,bez opadu deszczu .
Paczuszka ,wcześnie rano zagościła .
Poranna kawusia ,pozostawiona humorek
Martinko ,jesień ,wszystkim daje znaki
Kto następny ma wyjazd ,do sanatorium
Śniadanko w pudełeczku ,praca na miejscu ,zmykam później zagoszczę
Spokojnego ,pogodnego dnia ,pozdrawiam.
No właśnie ... kto następny do wód ? Atinka już niedługo wraca z Kgu
A jak numerki ? ma ktoś jakiś ? bo ja dopiero najwcześniej w maju 2025 mogę jechać oczywiście z NFZ może Orlik wydzwonię
Trzeba by KRUS pomęczyć o numerek , ewentualnie uruchomić skarpetę , ewentualnie coś innego
U mnie dzień słoneczny , chłodny ale bezwietrzny ... Wam też takiego życzę
Dzisiaj zamiast humorków motto Wam zostawiam .... Uśmiech i kawa , to udanego dnia podstawa .
Gienia nie wyjeżdżaj mi tu z Twoim Ustroniem, bo sama chciałaś z niego zrezygnować.
Co do pracy tylko w sezonie wakacyjnym, to raczej mi się przestało to podobać po ostatnim pobycie w Mrzeżynie.
Jak już to praca na dłużej nie tylko w wakacje i małym ośrodku lub pensjonacie.
Sama widziałaś jak było i na pewno już do tak dużego ośrodka położonego w lesie nie pojadę.
Niech sobie szukają młodszych lub zatrudnią Ukraińców z którymi ja już na pewno nie podejmę się pracować.
Rezygnować , to ja nie chciałam , tylko jechałam bardzo niezadowolona ... a teraz się cieszę , że trafiłam do Orlika , bo to dobry ośrodek , żeby on jeszcze miał inne położenie i tańce codziennie
No tak , nawet odebrać telefonu nie miał czasu , gdy się koleżance nudziło