Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wczoraj dancing w Perła Bałtyku i owszem ładnie tam,ale ludzi jak na lekarstwo
Dodam że to bardzo duży obiekt ...konsumcja obowiązkowa 20zl ,piwo 17zl drink 25
Słabo...czasy się zmieniły ludzie też
Ooo, to jestem zdziwiona, gdy tam bywałam to nigdy nie było pusto. Bilety kupowało się w przedsprzedaży czyli ok. godziny 13.00 w barze.
Może to zależy od tego jacy w danym terminie i wieku są kuracjusze.
Atina mnie to wcale nie dziwi, bo o tej porze roku tak jest wszędzie nad morzem, a już na pewno w Kołobrzegu.
Zawsze jestem tam porą zimową i są pustki na promenadzie i na tańcach. Nawet ostatnio z Marzenką o tym rozmawialiśmy. Tym bardziej, że jest dużo lokali w których się tańczy i brakuje ludzi do tych wszystkich lokali.
Dlatego ja zimą wybieram Świnoujście, bo tam jest mniej miejsc do tańczenia i wtedy jest na tańcach więcej ludzi, ale tłoku też nie ma.
Co do cen w Perle Bałtyku, to masakra, bo my z Gienią w pełni sezonu płaciliśmy za piwo 9,5 l w lokalu z tańcami 10 zł i nie było mowy o przymusie konsumpcji.
Za mojej bytności w Perle nie było wstępu, próbowali z konsumpcją, ale to nie przeszło ,bo automatycznie mniej ludzi się pojawiało
Ludzi to różnie bywało, zależy jaki dzień, albo turnus rozrywkowy...
Bywałam w listopadzie.... i teraz podtrzymam tradycję i też zawitam w listopadzie
Zbigniewie, jak wiesz byłam na przełomie stycznia i lutego na kuracji zeszłego roku.
Pomimo, że wtedy tańców nie było i okres deszczowy, wietrzny i sztormowy na promenadzie było mnóstwo ludzi, a w weekendy to już był istny najazd.
Ewa, a powiedz czemu wtedy nie było tańców w Kołobrzegu, bo nie bardzo rozumiem.
Co do weekendów to się zgadza, że wtedy jest najazd tych blisko mieszkających turystów, bo tak jest nie tylko w Kołobrzegu.
Byłem też na przełomie listopada i grudnia, oraz w styczniu w Kołobrzegu i aż tak dużo ludzi na promenadzie nie widziałem. Po godzinie 19 na promenadzie był zazwyczaj w normalny dzień bardzo mały ruch i można było spotkać pojedyncze osoby.
Jeszcze dodam, że byłem w Kołobrzegu w okresie postu i też były tańce, tak samo i w Świnoujściu.
Jedyne okresy bez tańców w obu uzdrowiskach były w czasie pandemii.
Wtedy siedzieliśmy w Kołobrzegu w Kielczance i można było tylko słuchać muzyki na żywo, a na bufecie był napis "Zakaz tańczenia". Teraz w Kielczance tańce zlikwidowane.
ewasz pisze: 08 lis 2023 20:08
Ooo, to jestem zdziwiona, gdy tam bywałam to nigdy nie było pusto. Bilety kupowało się w przedsprzedaży czyli ok. godziny 13.00 w barze.
Może to zależy od tego jacy w danym terminie i wieku są kuracjusze.
Ja też byłam w Kgu w czasie pandemii ... październik 2021 .... tylko Ikar był nieczynny . Ludzi w lokalach pełno , ale faktycznie najmniej bywało w Bałtyku .
Szkoda , że w Kielczance już nie grają , tam bywałam najczęściej .. no i jeszcze w Gryfie
Promenada zawsze tętniła życiem faktycznie wieczorem mniej , bo byli w lokalach z tańcami lub na molo