Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No widzisz
aż oblizałam się na myśl o bezie , hmm taka z kremem , owockami , czuję rozpływającą się i lekko klejącą mmmmmniam ,
nie ma takiej ikonki żeby przedstawiała co czuję
Dziś ja powiem dzień dobry pierwsza
Wstawać śpiochy, uaktywniać się
Dzień zaczynam kąpielą siarkową tudzież solankową. Potem śniadanko i 9.15 masaż codziennie. W sumie wszystko pięknie poukładane i praktycznie o 11.30 jestem po zabiegach.
Pogoda cały czas dopisuje, ta ducha też. Wczoraj miałam połowinki, następne dwa tygodnie też szybko zlecą. Pozdrawiam cieplutko