Kochane,
kilka dni nie zaglądam a tu tyle nowości. Bardzo się cieszę ,że u każdej z Was tyle dobrego się dzieje.
Na początek pogratuluję Buni ,Buska Zdrój

Chociaż zastanawiam się jak miałaś tak niski numerek, to czemu nie dzwoniłaś po zwroty??? Możesz powiedzieć jeszcze jak tam pojedziesz? Swoim transportem, czy masz dobre połączenie.
Bogutka5 , a Tobie że twoja Pani dr zadziałała na Waszą rzecz i wysłała skierowanie. Teraz zaliczysz to co ja i Nula, ciągle zaglądanie na IKP czy coś się zadziało
Nula, Tobie też powodzenia, że numerki tak Ci lecą.

A może wydzwonimy coś razem i poznamy się na wyjeździe

ale byłby czad.
Jeśli chodzi o mnie, to dziś mam numerek 1714, a mąż mój 1712 od poniedziałku zleciało ok 80. Mówiłam Wam że zależało mi na wyjeździe w grudniu

żeby odpocząć. Niestety mój mąż nie chce właśnie wyjechać teraz tylko w styczniu

Nie chce zostawić firmy na czas bumu zakupowego, świątecznego. Zostanie mi zaraz po świętach dzwonić o coś pytać ze zwrotów. Chciała bym bardzo Świnoujście albo Kołobrzeg, blisko nas, dobre połączenie mam pociągiem.
Dlatego Bunia pytam o Twój transport. Bo o ile przydział byłby letni to zawsze gdzieś po zajęciach można pojechać coś zwiedzić, zobaczyć. A teraz ok 16tej już ciemno...
Kochane życzę udanego weekendu ,dużo słońca