NFZ - Łódzki- czas oczekiwania?
- violet58
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 14 sty 2012 20:26
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 12 razy
Re: NFZ - Łódzki- czas oczekiwania?
Dziękuje za życzenia.
Termin niezbyt fartowny, ale miejscówka niezła - co do towarzystwa to nie jestem pewien czy połowica to najlepszy wybór
Pierwszy wspólny wyjazd...
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 73 razy
- Podziękowano: 97 razy
Jestem ciekaw, czy już połączyli łącznikiem Swarożyc z Bursztynem, ale pewnie jeszcze nie.
Prace miały się rozpocząć już wiosną tego roku, ale do tej pory nikt nie napisał żadnej opinii o tych dwóch obiektach sanatoryjnych.
Mam zamiar w 2024 roku również starać się o zwrot do Bursztynu w Świnoujściu, ale dopiero jesienią będę mógł to zrobić.
violet58 gratuluję Świnoujścia i Swarożyca, a termin moim zdaniem jest super. Promenada udekorowana świątecznie, dużo ludzi i imprez na powietrzu.
Prace miały się rozpocząć już wiosną tego roku, ale do tej pory nikt nie napisał żadnej opinii o tych dwóch obiektach sanatoryjnych.
Mam zamiar w 2024 roku również starać się o zwrot do Bursztynu w Świnoujściu, ale dopiero jesienią będę mógł to zrobić.
violet58 gratuluję Świnoujścia i Swarożyca, a termin moim zdaniem jest super. Promenada udekorowana świątecznie, dużo ludzi i imprez na powietrzu.
-
Kasia63
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 22 lis 2016 14:44
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowano: 3 razy
Witam,łódzka kolejka przyśpieszyła znacząco.Dostał ktoś przydział?Dzielcie się informacjami.U mnie nr 7550.Miłych chwil nam Wsxystkim.
-
bozenka999
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 cze 2017 13:14
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękowano: 2 razy
Kasia63 tobie zostało już mało,2-3 m-ce i będzie przydział.Ciekawe jakie kontrakty podpisał łódzki NFZ Z sanatoriami na rok 2024 i kolejne lata.
Pozdrawiam .