Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dziękuje za życzenia. Termin niezbyt fartowny, ale miejscówka niezła - co do towarzystwa to nie jestem pewien czy połowica to najlepszy wybór Pierwszy wspólny wyjazd...
Jestem ciekaw, czy już połączyli łącznikiem Swarożyc z Bursztynem, ale pewnie jeszcze nie.
Prace miały się rozpocząć już wiosną tego roku, ale do tej pory nikt nie napisał żadnej opinii o tych dwóch obiektach sanatoryjnych.
Mam zamiar w 2024 roku również starać się o zwrot do Bursztynu w Świnoujściu, ale dopiero jesienią będę mógł to zrobić.
violet58 gratuluję Świnoujścia i Swarożyca, a termin moim zdaniem jest super. Promenada udekorowana świątecznie, dużo ludzi i imprez na powietrzu.
Kasia63 tobie zostało już mało,2-3 m-ce i będzie przydział.Ciekawe jakie kontrakty podpisał łódzki NFZ Z sanatoriami na rok 2024 i kolejne lata. Pozdrawiam .
Witam kolejkowiczów. Mój numer to ok. 6200. Numerki ostatnio znacząco przyśpieszają i bardzo jestem ciekawa z jakim wyprzedzeniem są przydzielane wyjazdy. Może ktoś już dostał przydział i się pochwali . Pozdrawiam wszystkich oczekujących na leczenie.
Dzieki za informację W sumie to nie najlepsza wiadomość bo im później tym cieplej Ale można się ogólnie przygotować w wielu kwestiach. A można spytać przy jakim z grubsza numerze był przydział?
Witam,gratulacje tym z przydziałami i już dzisiaj życzę miłego pobytu
u mnie stan na dzisiaj to 1111- piękne jedyneczki- skierowanie z 04,06
Pozdrawiam Serdecznie