Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
U mnie niestety szaro, buro i ponuro.
Z nieba tylko jakieś drobne krupy lecą, a nie już wielkie płaty śniegu spadają, to lubię
Chociaż 4 stopnie na termometrze, to mam nadzieje dzisiaj pospacerować w zimowej scenerii
Dzień dobry Pogaduszki.
I zasypało wszystko na biało ale pada deszcz , więc ten śnieg rozpuści
Mogłoby pobyć więcej dni tak ładnie.
Codzienne szykowanie się do pracy, codzienne funkcjonowanie w pracy i tak przez 3 tygodnie,
ponieważ potem urlop , aż do przyszłego roku. Można Trzeba
Fajnego dnia życzę i zapraszam na kawę
Dzień dobry ,
koniecznie słońce potrzebne , aromaterapia również pożądana
Zapraszam na śniadanko i gorącą herbatkę .
Martinka słodkości zostawiła co niemiara
Hejka
Tak Basiu , pogoda nie jest wyraźna, więc czymś trzeba się pocieszyć
W pracy mam też dużo słodyczy, na które patrzę codziennie - a nie pracuję w cukierni
Dlatego częstuję chętnie, ponieważ kawę czymś trzeba zagryźć
Miłego dnia