Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Darek nie wiem skąd ty te wszystkie informacje bierzesz
Większość ma się nijak do rzeczywistości.
Przeciwwskazaniem do pobytu w Krynicy jest nadciśnienie IIIi IV stopnia, oraz świeżo przebyty zawał.Są osoby, które jeżdżą tam z powodu innych schorzeń i mimo nadciśnienia czują się dobrze.
Reszta newsów też do zweryfikowania. Co to są sygnatury z innych województw? Jedziesz tylko ze swojego, bo on płaci za twój pobyt.
Witam
Czy mogę prosić o podanie numerów do małopolskiego NFZ, bezpośrednio do zwrotów. W jakich godzinach należy dzwonić?
Muszę powalczyć o wyjazd dla dwojga, ponieważ NFZ poinformował że nie może połączyć naszych skierowań.
Pewnie już nie raz było to pytanie ale wybaczcie jestem tutaj nowa: czy o zwroty mogę dzwonić rano ? I czy jest szansa że dostanę wyjazd za jeden lub dwa dni ?
Problem polega na tym że pracuje i bardzo ciężko mi się wstrzelić w jakieś okno . To okno pojawiło się teraz ale najlepiej żebym już od wtorku jechała
Andy bardzo dziękuję za odpowiedź. Będę dzwonić w pn. Następne okno kiedy mogłabym pojechać to druga połowa kwietnia ale mój nr w kolejce to 10800 i pytanie czy wytrzymam do kwietnia bo nikt mi na to w NFZ nie chce odpowiedzieć
Nie ma sprawy . Numerki schodzą w różnym tempie, to i nawet w NFZ nie wiedzą. Najlepiej śledzić po ile tygodniowo spadają i w przybliżeniu możesz ocenić na jaki okres może wypaść wyjazd.
Marta566 pisze: 06 sty 2024 21:41
Pewnie już nie raz było to pytanie ale wybaczcie jestem tutaj nowa: czy o zwroty mogę dzwonić rano ? I czy jest szansa że dostanę wyjazd za jeden lub dwa dni ?
Problem polega na tym że pracuje i bardzo ciężko mi się wstrzelić w jakieś okno . To okno pojawiło się teraz ale najlepiej żebym już od wtorku jechała
Witaj....a może warto podjechać do NFZ ( jak widze jesteś ze ślaskiego) i albo nakreślić sprawę kiedy ewentualnie mogłabyś wyjechać albo napisać prośbę i też opisać sprawę .
Witam
W 2022r udało mi się wyjechać że zwrotów w okresie maj/czerw do Kołobrzegu.
Dzwoniłam do mego funduszu (Wlkp) przez 3 dni.
Dzwoniłam 3 razy dziennie: rano o 8, w południe 11.30-12 i trzeci raz o 14 na koniec dnia i się udało. Miałam 1 tydz na przygotowanie się do wyjazdu.
Marta życzę Ci aby tobie udało się wyjechać że zwrotów, myślę że w zimie jest łatwiej o jakąś fajną miejscówkę.
Pozdrawiam i życzę udanych zwrotów i wyjazdów w wymarzone miejsce IE.