Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Princi pisze: 18 lis 2023 17:00
Haj dzień dobry jednakże patrząc przez okno to bardziej dobry wieczór
Tak mnie zastanawia co mnie podkusiło żeby wracać......wczoraj jeszcze było tak
.........a Urokliwe Zadoopie przywitało mnie tak.......czyżby strzeliło focha
No taka zima to ja rozumiem ... jest cudnie u Ciebie Princi
Atinko krzywdy sobie nie da zrobić......drze papę pod drzwiami jak jest głodny. Babcię tak sobie owinął w koło ogonka, że co chwilę podrzuca mu jakiś smakołyk. Jeszcze trochę i będę zmuszona wprowadzić mu dietę
Haj dzień dobrywieczór dziś z okazji, że Mikołaj jak zwykle nie dotarł na Urokliwe Zadoopie, prezent zrobiłam sobie sama. Wisienką na torcie była imbirowa herbatka w pięknych filiżankach