KOŁOBRZEG

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
AleksandraWroclaw
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2011 21:34
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 1

Re: KOŁOBRZEG

Post autor: AleksandraWroclaw »

Szkoda,ze nie 16 lutego,ale mam nadzieję,ze gdzies sie przypadkowo spotkamy?
forumowicz

Post autor: forumowicz »

HenrykaAleksandra :kwiat:
Pozdrów proszę ode mnie ukochany Kołbrzeg! Zazdroszczę Ci! :) :) :)
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

milusinska pisze:Nana :D
Jak masz już termin, to dość odległy. Ja również z Poznania. Ale wciąż czekam i liczę na ok. kwietnia. Tylko nie wiem gdzie dostanę. A bardzo bym chciała Kołobrzeg. Może idzie załatwić? Za wszelkie wskazówki będę wdzięczna :D . A na jakie schorzenie? Ja astma, tarczyca i nadciśnienie. Ktoś mi tu powiedział że mam duże szanse na Kołobrzeg. Czekam od stycznia 2013. Nie mam żadnego doswiadczenia jadę po raz pierwszy. Pozdrawiam :kwiat:
Super OPTYMIZM !!

Czekam od stycznia 2013. Nie mam żadnego doswiadczenia jadę po raz pierwszy. Pozdrawiam

Droga Milusińska
Pięknym było by jak sugerujesz pobyt w sanatorium po 15 miesiącach oczekiwania gdy Średni czas w Polsce to około ..24 miesiące
Oczywiście mogę się mylić ............
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Drogi Darku!
W papierach które dostałam z NFZ mam napisane że czas oczekiwania to 15 m-cy. W Wielkopolskim widocznie tak jest! Startowałam z nr 35 tys, a w tej chwili mam 3100. ??? :)
AleksandraWroclaw
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2011 21:34
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: AleksandraWroclaw »

milusinska pisze:HenrykaAleksandra :kwiat:
Pozdrów proszę ode mnie ukochany Kołbrzeg! Zazdroszczę Ci! :) :) :)

Na pewno pozdrowię ! Polskie wybrzeże potrafi oczarować o każdej porze roku.....promienie zimowego słońca,skuty lodem Bałtyk,ośnieżona plaża i tupot mew, to spełnienie marzeń o relaksującym wypoczynku w ten mroźny czas....
ODPOWIEDZ