Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
-Spójrz za siebie i powiedz mi co widzisz..
-Pustkę..
-Spójrz teraz przed siebie..
-Nie rozumiem..
-Widzisz.. ta pustka to przeszłość.. i wspomnienia które najbardziej bolą.. dlatego jesteś taka bezsilna..
Ale zawsze staraj patrzeć się na przód..
Bądź uśmiechnięta..
Zostaw to co było i daj szanse na nowe piękne dni.. którymi możesz pokierować . Spełniaj marzenia.. a osoby które Cię Kochają nie pozwolą byś cierpiała..
Pamiętaj..żyj przyszłością nie przeszłością..
Anusia bardzo mądra sentencja. Ja zawsze wychodzę z takiego założenia ........" co mi po opinii jak mam dobry charakter" i " nie ważne jak mnie inni widzą ale jak ja siebie widzę i jak ja się czuje we własnej skórze"