Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Sporo się ruszyło teraz w pomorskim, my z mężem mamy numerki już koło 3500, sama nie wiem, czy próbować teraz na święta, czy styczeń - luty - marzec, teraz zima, później też może być zima
Elik11 trudny wybór ja wybrałabym fajny zwrot na Święta Bożego Narodzenia tym bardziej jak razem...
Ale każdy ma inne sytuacje,preferencje
Byłam raz i bardzo mi się podobało, była to Polanica Zdrój
Ruszyło na całego!
Inni znajomi dostali termin wyjazdu pod koniec stycznia 2024, a wnioski składali w kwietniu 2023 = 10 miesięcy od złożenia wniosku do wyjazdu.
Miłego weekendu
O widzę ruch w naszym NFZ.
Na razie to tylko czytam co się dzieje i jaki jest okres oczekiwania na przydział i wyjazd.
Muszę to dobrze przekalkulowac w przyszłym roku składając wniosek
Wszystkim życzę dobrych przydziałów.
Pozdrawiam
PS
Osobiście to wróciłabym do Cieplic. Nie byłam w Busku, Iwoniczu i wielu innych
Witam,
Basiu to samo u mnie,nie chciałabym wyjechać zimą,a tak raczej by mi wyszło,mogę złożyć w połowie kwietnia,to jakby nie liczyć 10 miesięcy w lutym 2025 Na razie na decyzję lekarza balneologa czeka koleżanka i moja druga siostra
A tak przy okazji,to składam Tobie Basiu najszczersze życzenia wszelkiego dobra z okazji wczorajszych imienin
Pomorski NFZ obecnie rozdziela I kwartał 2024; przydziały na styczeń rozesłane, luty w trakcie, a i marzec '24 się trafia.
Wniosek swój zawiozłam do NFZ 27 lipca'23, w październiku'23 przysłano pismo z numerem i informacją, że jestem 7.328 osobą w kolejce i do dziś nic się nie ruszyło.