Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Podobno w paznokciach się znajduje.... ale nie polecam obgryzania do ozłacania .
I znowu natura Ci pomogła ... i jak tu nie żyć z nią za pan brat ?
Miłego początku dnia i takiego całego tygodnia.... nie wypalaj się, szkoda zapału .
Natura, to najcenniejszy nasz skarb. Szkoda, że o tym zapominamy i gonimy za złudnymi dobrami.
Ale pazurów nigdy nie obgryzałam i obgryzać nie będę, choć też są częścią natury.
Długi i wyczerpujący to był dzień, pełen działań, wrażeń i zdarzeń. Czas odpocząć, wyciszyć emocje, ulec Morfeuszowi.
Cześć o poranku Hexa . To dobrze, bo jakby wyglądała sarenka z obgryzionymi kopytkami .
Uważaj, bo w tym tempie, to jeszcze święta przegapisz i dopiero na sylwestra czy na czterech króli wyhamujesz .
Sen jest najlepszym lekarstwem, więc śnij... śnij...... śnij......... miłego .
Wygląd wyglądem, ale czym by wierzgała?
Witaj Andy popołudniową porą.
Obawiam się, że może tak być, iż święta przegapię. Nie mam czasu nawet pomyśleć o nich, a co dopiero coś zrobić. Na pewno żadnych świątecznych porządków nie będę robić, bo u mnie od święta się nie sprząta.