Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dziękuję za odpowiedź. Wychodzi na to że składając w grudniu wyjazd może być w październiku.? A może lepiej poczekać do wiosny coby trafić na cieplejsze dni.?
To też taka loteria.. Mi akurat pasuje chlodniej.. Nie jechalabym latem wiec nie korzystalam ze zwrotow a mogłam... Czekam cierpliwie mysle ze luty moze marzec juz bedzie wyjazd. Według obliczenNFZ to wlasnie 11 miesięcy mija w marcu. Pozdrawiam.
Ostatnio byłem w listopadzie i byłem zadowolony. Dzisiaj byłem u lekarza, Pan doktor wypisał skierowanie ale przez złośliwość rzeczy martwych (od poniedziałku nie może wysłać elektronicznie) wydrukował je i zawiozłem do oddziału NFZ. Los pewnie tak chciał bo prawdopodobnie zostanie odesłane z powrotem do ponownego wysłania i termin się przesunie. Zobaczymy co wymyśli NFZ.
Ho ho... Dziś 750 numerków.. Wyjazd coraz bliżej raz sie cieszę i czekam a raz nie wiem czy jechac... Na fb na grupie sanatoryjnej tyle opinii.. I te 3..4 osobowe pokoje małe.. Łóżko obcej osoby na wyciągnięcie ręki... Nie wiem czy dam radę.. Zalezy kto się trafi... Z opinii przeczytanych moze byc roznie... Z tych najmniej dokuczliwych chrapanie bałagan.. "odpowietrzanie.. Radio Maryja.. Matko czy ja wytrzymam???