Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry.
Pochmurny ,chłodny dzień ,mróz śnieg trzyma ,aura zimowa .
Ewaszka ,miło spędzajcie czas ,pozdrowienia dla całej ekipy
Martinko ,szkoda rezygnować ,trzeba korzystać z tego co jest
Hello nocne marki ,pozdrawiam pogodnego dnia
Dzień dobry Nocne
Dziękujemy Madziu za kawę, przyda się.
Mroźno -4 stopnie , później będzie padał śnieg
Pogoda zimowa, nie nastraja dobrze bo nie ma słońca
Oczywiście, ze wezmę ten Horyniec - byłam ta, w 11015 r.
W końcu to tylko 3 godz. drogi.
Pozdrawiam serdecznie i życzę ciepłego dnia.
Ucha cha- przyszła zima... biała-sypie śniegiem,mrozi uszy,wybiela szarości z radością dla oka i ... duszy
Pozdrowienia,Serdeczności i Buziole Przesyłam i trzymajcie się ciepło bo ...zimno
Witam serdecznie Nocne po południu...wszystkich pozdrawiam i życzę fantastycznego ostatniego czwartku listopada...za parę dni święta...u mnie na spokojnie.......leżę i odpoczywam...
Dzień dobry .
Chłodny zimowy dzień ,zimowa szata .
Nocne marki zagościły ,wiadomości pozostawiły
Dziękujemy za pozdrowienia
Jeszcze poza domkiem ,miłego popołudnia wieczoru.