Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Łódzki NFZ idzie na rekord, 400, 500 dziennie numerków spada ostatnio. U mnie 2750 i tylko patrzeć jak będzie przydział. Nie tak miało być Chyba mam pecha
Dla informacji jak w Łódzkiem. Żona przy Nr. ok. 600 dziś dostała przydział do Żegiestowa sanat. Wiktor. Pobyt od 18.02.24 do 10.03.24. NFZ potwierdziło skierowanie na leczenie ok. 20.03.23r. Pozdrawiam.
Dziękuję Oskarze za informację. Żegiestów zimą trochę słabo, bo ponoć dziura okrutna, ale też może być pięknie jak ktoś lubi. Wszystko zależy od upodobań.
U mnie dziś zeszło 450 numerków i chyba też niedługo dostanę jakąś miejscówkę bo zostało niewiele ponad 2000. A jak wypadła twoja kuracja, jesteś zadowolony? Pozdrawiam kolejkę.