Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Atina pisze: 10 gru 2023 11:50
Bożenko a ten karaptkowo-ptysiowy łatwy bom noga cukiernicza
Nic się nie martw Atinko. Nawet noga potrafi
Wysypujesz dno blaszki groszkiem ptysiowym, gotujesz budyń i jak przestygnie miksujesz z kostką masła. Ja dodałam jeszcze 2 krople olejku migdałowego. Następnym razem dodam trochę masy krówkowej (bom łasuch na wszelke wypieki karmelowe). Później wykładasz tę masę na groszek i na wierzch sypiesz drugą torebkę groszku ptysiowego...... i finito
To ja teraz oddam się rozkoszom czołgania się po dywanie....... wnusiątko nadciąga
A co do Nutki, to jednak zmogła się. Ciostka z maszynki piecze, ale nie przeszkadzać, bo gotowa spalić
Hejka
Fajne ciacho też jest takie !
Płat ciasta francuskiego pokroić na 3 równe części - upiec !.
Następnie każdą część rozpołowić, ułożyć na talerz, Przesmarować każdą część ubitym masłem i karmelem z puszki. Obsypać okruchami
Pycha polecam
Dobranoc Pogaduszki
Dzień dobry.
Wczesny poranek ,ciemno za oknem
Śnieg topnieje ,deszczowy dzień
Nutki nie było ,jak nas poczyta .
Koniec weekendu ,powroty do codzienności
Numerki ,zlatują szybko ,niech się zatrzymają
Hello pogaduchy ,spokojnego pogodnego dnia ,pozdrawiam.
Dzień dobry Pogaduszki
Urlop Kocham i rozumiem
3 tygodnie bez pracy
Pogodnego dnia życzę Wszystkim i pozdrawiam serdecznie
Powiem, że
To ciasto z francuskiego jest bardzo
efektowne, tak jak ciacho z kulkami ptysiowymi
Można robić, zaskoczyć Rodzinkę
no proszę komu dobrze , 3 tygodnie urlopu w grudniu ,
o to pewnie koleżanki "cieszą się "
U mnie w pracy zawsze dzielimy się tym czasem tak żeby każda coś spokojnie przygotowała.
Deszcz ze śniegiem za oknem , okropnie brrr...
Bożenko , ciekawy i prosty ten przepis, chyba nawet ja bym to zrobiła
Witam Pogaduszki Uprzejmie informuję, że chyba na święta nie zapraszacie sanepidu ani Gesslerowej.....nie szalejcie bo zdrowie macie tylko jedno.
Czekam sobie na aftembus do domu a z nieba pada ....i oby w nocy nie zamarzło