Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kazimierz sąsiad miał zbierać pomidory jesienią to i wiosną ogórki posieje
A u mnie średnio po 9-10 numerków dziennie spada i myślę że to też będzie krótszy czas oczekiwania niż 6 miesięcy.
Pozdrawiam
Szybko spadają numerki 400-500 dziennie. Zostało jeszcze 1840. Pewnie w przyszłym tygodniu będzie przydział a wyjazd może w lutym bo to 10 miesięcy od złożenia wniosku. Czy ktoś wie na jaki miesiąc są przydziały?
Witaj Aguś , znajoma kilka dni temu dostała przydział na koniec stycznia ... Kołobrzeg. Sądzę że na dniach , też będziesz miała przydział. Pozdrawiam i trafionego miejsca życzę.
O dzięki Pewnie jeszcze dwa , trzy dni i się dowiem. Dziś mam 1175 numer a przez dzień spadlo700. Sama jestem ciekawa gdzie , zwłaszcza, że jadę pierwszy raz.
Nie trzeba było czekać nawet dwuch dni. Dziś rano numer 1125 a w południe przydział. Więc tak, wniosek składałam w kwietniu 2023r ,czas oczekiwania podany 10 miesięcy i tak się stało. Wyjazd 14 luty do Lądek Zdrój sanatorium Jubilat. Nie wiem czy to dobry czy zły przydział nie mam porównania bo jadę pierwszy raz. Może ktoś był i wie jak dojechać ? Do Wrocławia z Warszawy pociągiem a dalej ....ktoś coś?
Agusia 64 pisze: 12 gru 2023 19:03
Nie trzeba było czekać nawet dwuch dni. Dziś rano numer 1125 a w południe przydział. Więc tak, wniosek składałam w kwietniu 2023r ,czas oczekiwania podany 10 miesięcy i tak się stało. Wyjazd 14 luty do Lądek Zdrój sanatorium Jubilat. Nie wiem czy to dobry czy zły przydział nie mam porównania bo jadę pierwszy raz. Może ktoś był i wie jak dojechać ? Do Wrocławia z Warszawy pociągiem a dalej ....ktoś coś?
Skoro jedziesz pierwszy raz , to bardzo szkoda , że nie starałaś o zwroty ... miałabyś wpływ na miejsce i czas kuracji. Pozdrawiam i dobrych wspomnień po powrocie życzę.
FlixBus nie jedzie do Lądka.
Ja jeżdżę pociągiem do Wrocławia i dalej bus. Rozważyłabym Hopera od niedawna jeździ z Warszawy. Nie jest tani, ale wygodny.