ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: Kleinehexe »

Też tak z nim hasałaś ? :lol:
A co chciałbyś dołączyć i zastąpić Macieja? ;) :P :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Z tym Maćkiem może i tak..... ale Macieja na ścieżce wolę nie spotykać :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Maciejowej chyba też nie :? :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jeszcze bardziej.... bo chodzi z obstawą :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

....małych Maćków :D
Dobrej nocy życzę. :serce:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzięki i kolorowych :) ..... Maćków :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A dziękuję, dziękuję. :D Marzenia senne i owszem się pojawiły. Co prawda nie były to brunatne Maćki ;) :lol: , tylko jakiś koktajl z życia zawodowego i prywatnego oraz wrzutki z .... serialu Ranczo. :o :shock: :lol: Dlaczego mi się to nagle uaktywniło, nie mam pojęcia. :?
W każdym razie spałam tak mocno, że dźwięk budzika mnie bardzo zaskoczył i potrzebowałam chwili, by odnaleźć się w rzeczywistości. A potem pęd. Jakoś dzisiaj spirala czasu wyjątkowo mocno się skręciła. I po co? :roll:
Spokojnego wieczoru życzę. :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

W pierwszy dzień tygodnia jakim jest poniedziałek przeważnie tak jest :roll: .... zobaczysz jak będzie w piątek :P . Dobrze, że chociaż budzik miał stałą spiralę czasu ;) :lol: .
Ja też właśnie zakończyłem serial. Niestety nie dane mi zobaczyć do końca, bo to był dzień wyborów i program się opóźnił. A najgorsze to to , że był to ostatni odcinek :twisted: .
Fajne dzisiaj zdanie usłyszałem w programie pt. "Ogród tysiąca pszczół".... "nie ma czegoś takiego jak chwast, to tylko rośliny których ludzie nie rozumieją".
Dzięki i miłego :) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Andy, cudne to zdanie. :serce: Już zapisane w notatniku, by nie uleciało. :D
Już kiedyś chyba o tym pisałam, że nie ma czegoś takiego jak chwast, albo miałam ochotę napisać, ale nie chciałam wkładać kija w mrowisko w dyskusji o pozbywaniu się chwastów z trawnika. :oops: Nie rozumiem tej mody na murawę stadionową wokół domu. To takie nudne, sztuczne i nienaturalne. Nie napiszę brzydkie, bo to już kwestia gustu. :)
A przecież wiele plenionych z trawnika roślin to zioła lecznicze, jak np. mniszek czy koniczyna. Byłam w szoku, jak dowiedziałam się, że ludzie wydają pieniądze na opryski mające tępić te rośliny niezrozumiane. :o :shock: Dla mnie to zbrodnia, do której doprowadziła moda kreowana przez wielkie koncerny, zarabiające na ludzkich pragnieniach stworzenia idealnego ogrodu. (Przepraszam jeśli moje zdanie kogoś uraziło🙏, ale takie mam i go nie ukrywam). Moim zdaniem powinniśmy podpatrywać naturalne środowisko, bo natura jest doskonała, co nie znaczy, że idealnie perfekcyjna. To tak jak z kobietą. Jaka jest piękniejsza? Ta o naturalnej urodzie, czy poprawianej w gabinetach medycyny estetycznej? :? Każdy sobie sam odpowie co lubi. Naturę czy sztuczność :?: :D

Lubisz zapiekanki, to mogę zaraz poczęstować, ale makaronową. :P Żeby jednak była mniej "węglowodorowa" ;) :lol: , to makaron jest z zielonego groszku. Do tego smażona cebulka, łosoś, parmigiano, gorgonzola, bazylia, oliwki i sos jajeczno-jogurtowy.😋
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Pisałaś pisałaś :lol: . Powiem tak, nie ma szkodników, nie ma chwastów.... jest drabinka pokarmowa i powiązana zależność międzygatunkowa, tak jak i florze i faunie. Od najmniejszego do największego organizmu, niezależnie od środowiska w którym zamieszkują.
Zapiekankę ale ziemniaczaną, to ja już jem od wczoraj i prawdopodobnie do końca tygodnia :lol: , ale i ją przyjmę.... jak dwa nagie miecze ;) :lol: . Może bym coś w niej zmienił, ale co tam..... darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby :lol: , dzięki :kwiat: i kolorowych ciąg dalszy ;) .
ODPOWIEDZ