Wilga od 1.1.2024

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
jesienna47
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 18 paź 2018 08:08

Wilga od 1.1.2024

Post autor: jesienna47 »

Otrzymałam skierowanie i chciałam zarezerwować jedynkę z dopłatą. Nie rezerwują. Do tej pory byłam kilka razy w Ustroniu prywatnie, teraz z NFZ. Co zrobić żeby otrzymać pokój jednoosobowy? Nie jestem uciążliwa, ale też nie chce uciążliwych lokatorów. Potrzebny mi spokój i cisza na odpoczynek.
Awatar użytkownika
Mark52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 maja 2022 14:24
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 6 razy
Podziękowano: 5 razy

Re: Wilga od 1.1.2024

Post autor: Mark52 »

Być wcześnie rano w dniu rejestracji (6-7), ewentualnie przyjechać dzień wcześniej wykupić dodatkowy nocleg i spróbować powalczyć o jedynkę o ile takowe są do dyspozycji. Obecnie w większości sanatorium nie ma rezerwacji pokoi.
jesienna47
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 18 paź 2018 08:08

Post autor: jesienna47 »

dzięki
Jolasia
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 mar 2016 17:48
Oddział NFZ: Lubuski

Post autor: Jolasia »

Również otrzymałam skierowanie od 01.01.2024 Wilga😁 też dzwoniłam o pokój jednoosobowy, niestety przydzielają w dniu przyjazdu. Mam tylko nadzieję że trafię na spokojną Panią lub Panie. Lubię czytać, tv nie potrzebuje. Chętnie też spaceruję, tańce jeśli fajne towarzystwo też biorę pod uwagę. Najważniejsze że baza zabiegowa na dobrym poziomie, tylko trzeba dochodzić. Oby nie złapać przeziębienia 😅
ODPOWIEDZ