ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: ANDY12345 »

Nie chcę mówić, jak jesteś blisko :lol: .
Przygotowania do pierożków robię, jeszcze troszku odpoczynku i za chwileczkę czas start :roll: .
Dzięki i nawzajem :) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Blisko? Tylko czego lub kogo? :? Nie chcesz - nie musisz. Chcesz - możesz. Decyzja należy do ciebie. :oops: :D

Zbieram siły po kolejnym intensywnym dniu. Nóg nie czuję, bo mi w d... wlazły. Nawet kawowa drzemka za dużo nie wskórała. :roll:

Dobra, koniec marudzenia, komu w drogę temu trampki. :lol:
Dużych zasobów siły życzę! :serce:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzięki i nawzajem :) .
Już jestem po pierwszej partii, jutro kolejna , tyko ze dwa razy większa :lol: .... trening czyni mistrza ;) .
Wróć do dowcipu i dedukuj, jak masz czas czy siły..... Nutka by Ci podpowiedziała :lol: .
Arker
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 25 kwie 2021 17:06
Oddział NFZ: Lubelski
Podziękował: 101 razy
Podziękowano: 54 razy

Post autor: Arker »

Kleinehexe pisze: 20 gru 2023 22:20
Arker pisze: 20 gru 2023 21:25 Ty Kleine na demonstracje sie szykuj ,bo prawdy juz nie uslyszysz :oops:
Abstynent666, Twojej prawdy, bo każdy ma swoją. 8-) Nie mam potrzeby chodzić na demonstracje, bo właśnie teraz widzę pewne światełko w tunelu i jestem pełna nadziei. Czy straconych, to się okaże. :? Przez osiem lat żyłam w świecie, który mi nie odpowiadał, ale akceptowałam to, bo tak wybrali inni. Dlaczego ci inni nie potrafią teraz uszanować mojego i nie tylko mojego wyboru? Dlaczego nie potrafią godnie znieść porażki? Ja w tej wojnie udziału brać nie chcę. Chcę żyć w spokoju, w szacunku dla drugiego człowieka, bez względu na to skąd pochodzi, jakiej jest płci, wyznania, orientacji, koloru skóry, jaką opcję polityczną popiera. Nie chcę przemocy, nie chcę kłótni, bo ona niszczy obie strony, a korzystają na niej egregory, które się karmią tą złą energią. Chcesz ją im oddawać za friko, proszę bardzo, ale mnie do tego nie mieszaj. :mrgreen:
Spokoju ducha życzę! :serce:
Kleine ,nie podniecaj sie tak ta pseudo-wolnoscia bo jestes osoba inteligetna i widzisz ze ja powoli tracimy ,a tym tunelem nasciagaja nam roszczeniowych nierobow ktorych bedziemy utrzymywac
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A kto tu się podnieca? Chyba Ty, nie powiem czym. :oops: :D
Abstynent, wolności nie znajdziesz na zewnątrz, nikt Ci jej nie da i nie zagwarantuje. Wolność odnajdziesz jedynie w sobie. Można siedzieć w więzieniu i czuć się wolnym, a można też żyć na wolności, a być uwięzionym np. przez siłę wpojony przekonań. :roll:
Życzę więcej spokoju, mniej słuchania polityków, więcej wiary w drugiego człowieka i spojrzenia na świat spod przymrużonych powiek. Możesz nawet jedno oko w ogóle przymknąć. ;) :lol: Spróbuj, pomaga. :D
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

ANDY12345 pisze: 21 gru 2023 19:01 Dzięki i nawzajem :) .
Już jestem po pierwszej partii, jutro kolejna , tyko ze dwa razy większa :lol: .... trening czyni mistrza ;) .
Wróć do dowcipu i dedukuj, jak masz czas czy siły..... Nutka by Ci podpowiedziała :lol: .
To, że związek ma to z dowcipem, to mam świadomość, ale nic poza tym. :roll: Obecnie kreatywność u mnie zero. :shock: Zasoby zostały wyczerpane tak bardzo, że zastanawiam się, czy nie przyspieszyć spożycia amanitki. :twisted:
Chyba bez podpowiedzi, wskazówek, dodatkowych tropów nic nie wskóram w tej materii. Nutko ratuj! :D
A jeszcze jakiś ból w głowie kołacze, co u mnie rzadkość. :o Stwierdziłam, że odpuszczam dziś robienie śledzi jak planowałam, bo będą niedobre. Wierzę, a nawet nie muszę ;) wierzyć, bo wiem, że na smak potraw ma wpływ nasza energia, która nam towarzyszy podczas gotowania.
Zrobię kolację, a potem może odpalę jakiś film czy serial oraz żelazko. :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ciśnienie się zmienia, to i nasze samopoczucie także :roll: . Także jang i jing, psi, ksi, fi...... a tam od alfy do omegi i coś tam, coś tam :lol: . Miłego i spokojnego odpoczynku :) , podładuj baterie ;) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Myślę że ból głowy, to głównie ze zmęczenia i napięcia nerwowego wynikał, choć wpływu aury pogodowej nie wykluczam, ale też nie potwierdzam. Za mało danych z obserwacji, bo i za dużo okazji nie mam, by ten temat zbadać. :D

A Ciebie co tak naszło na grekę i wschodnią metafizykę. :oops: Czyżby to były wskazówki, tropy?🤔
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To nie wskazówki, tylko różnego rodzaju promieniowania, aury i coś tam coś tam, co wpływa na nasze samopoczucie i inne coś tam coś tam ;) :lol: .
Wpływ zmiany pogody czy ciśnienia ma na nas bardzo duży wpływ...... i mam to zbadane naukowo, a lekarze powinny Ci to potwierdzić :P . Przeciążenie organizmu czy różnego rodzaju napięcia i natężenia też :roll: .
Koniec tygodnia tuż tuż, to będziesz miała troszkę więcej czasu na regenerację, miłego :) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Aaa, rozumiem. :D

U mnie ewidentnie wczoraj nastąpiło przeciążenie organizmu zarówno fizyczne jak i psychiczne. Warunki biometeo zapewne dołożyły swoje, bo nie musisz mnie przekonywać, że mają one ogromny wpływ na nasze organizmy. Tyle, że bóle głowy miewam raczej rzadko i dlatego nie mam jak zaobserwować jak to jest w moim przypadku. Jak do tej pory zauważyłam, że są one wynikiem właśnie dużego przeciążenia organizmu lub choroby takiej jak covid. W obu przypadkach, jest to sygnał dla mnie, że trzeba się zatrzymać, przeanalizować sytuację i coś zmienić, zrobić by organizm wspomóc. Po tabketki sięgam tylko wtedy, gdy już nie daję sama rady, ale bronię się przed tym "ręcyma" i "nogyma". ;) :lol:
ODPOWIEDZ