ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: Kleinehexe »

Z dziennika domorosłego obserwatora.
Donoszę, że po dwóch dniach i po przebyciu ok. 1 km, powróciła relokowana imigrantka. 🐀 :o :lol:
Cóż, dziś akurat w planach jest wyjazd autem w dalsze rejony parku krajobrazowego w celach spacerowych, więc zostanie podjęta kolejna próba relokacji uparciucha. :?

Ostatni dzień świętowania, życzę przyjemnego korzystania z tej okazji. :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Cześć Hexe :) , dzięki. Po wczorajszym świętowaniu ważyłem o kilogram więcej niż dzisiaj rano przed śniadaniem..... niestety po dzisiejszym śniadaniu też ;) :roll: .
A nie mówiłem :P . Przelicz sobie odległość, czas w jakim doszła, a może dobiegła, odejmij z tego na sen, myszkowanie po drodze, porównaj różnicę w wielkości ciała i wyjdzie Ci jak zwierzątka są obrotne :lol: ...... i na jakie odległości musisz robić spacerki ;) :lol: . Ostatnio dość często podają o grasujących watahach dzików, które coraz śmielej zamieszkują miasta..... przyroda dopomina się o swoje .
Kleinehexe pisze: 25 gru 2023 22:45 Dobra, dobra, dziękuję za rady. :D Widzę, że Ty z tych, których jak się słucha, to się zimą w sandałach popyla. ;) :lol:
W łapciach to się w dzieciństwie zimą po śniegu biegało, po takim ubitym, to niezły poślizg był. Teraz może i by się też pobiegało, jakby śnieg był.
Do usług .... a czy "musisz" słuchać ? :P . Ja z dobrego serca, żebyś nie "musiała" butów suszyć :lol: .
Za małego, to się na wszystkim jeździło i po wszystkim :lol: ...... a wtedy, to były zimy :roll: :) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Andy! Oczywiście, że nie muszę słuchać, najwyżej mogę. :D

Śniadanie zjadłam dopiero przed chwilą :o , bo po nocy mi się w ogóle jeść nie chciało. Przez to przejedzenie, to źle spałam. Często się przebudzałam, wierciłam i śniły się jakieś farmazony. :lol:

Dzisiaj została wywieziona autem, to nie będzie mieć już tropów, więc liczę, że to było ostateczne pożegnanie. :roll:

Zwierzaki chcą żyć, a my im ciągle odbieramy teren do tego życia potrzebny, więc nie mają wyjścia i co odważniejsze przystosowują się do miejskiej egzystencji. :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Bo najlepszym lekarstwem na przejedzenie jest ruch ;) :) .... może być i spacerek. Tylko w większości nam się nie chce, albo późna pora...... albo nogi miękkie i w głowie szumi ;) :lol: . Ale od czasu do czasy trochę rozpusty, to i pustelnikowi się należy :P :lol: , a przecież świętymi nie jesteśmy :roll: .... w zależności jak tę świętość rozumieć ;) .
Żeby tylko nie zapamiętała wzoru bieżnika :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A bieżnik bardzo charakterystyczny. :o :shock: Tyle, że część trasy po asfalcie, to bieżnik nie pomoże. :D

Na miękkie nogi i szum w głowie też najlepszy spacer i wtedy nie ma syndromu dnia poprzedniego, ;) ale tak jak piszesz, trzeba jeszcze móc i chcieć. :D :lol:

To też ze względu na święto sobie świętość ;) :lol: odpuściłam. Tylko jakie koszty poniosę, to się okaże. :?
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Charakterystyczny ? to jak do driftu czy wręcz przeciwnie z kolcami jak jeż ? :lol: .
Jak już sobie odpuściłaś..... to jeszcze tylko pokuta czeka ;) :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Terenowy AT. 8-)
I tej pokuty się obawiam. :roll:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Aaaa tam :roll: . Jak coś, to dam Ci pokutę..... dobry, przyjemny, nieprzerwany sen :) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Taką pokutę to z przyjemnością zniosę. :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

I o to się rozchodzi :) . Możesz coś dodać od siebie..... w ramach pokuty+ pozwalam Ci ;) :lol: .
ODPOWIEDZ