Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Super dzieki za odpowiedz wlasnie dzwonilam, polecaly mi to wszystko zglosic wlasnie przez IKP wiec tak uczynie Kusi nas Krynica w gorach bo tam jeszcze nie bylismy tylko musze zrobic rozeznanie w samych osrodkach
Najlepsze według mnie w Krynicy:20Wojskowy na Świdzińskiego i jego filia na Puławskiego-byłem polecam. Leśnik-Drzewiarzt też byłem, LwiGród,Continental itp.W sumie wszystkie oprócz 3-4 są ok. Zresztą Krynica jak nie byliście jest na pierwsze trzy-5 razów tak urocza, że wszędzie jest ok. To od Was zależy jaka będzie atmosfera i jak spędzicie czas
Zmiana okresu oczekiwania w naszym NFZ
"Kolejka oczekujących
Informacja w sprawie kolejki oczekujących na leczenie uzdrowiskowe:
Podlaski OW NFZ w Białymstoku uprzejmie informuje, że okres oczekiwania na uzdrowiskowe leczenie sanatoryjne dorosłych wynosi:
około 3-5 miesięcy (od daty złożenia skierowania). "
Bardzo niedobrze . Będzie przydział zima, wczesna wiosna U mnie pewnie jeszcze w styczniu , przydział. Bo za 2 miesiące nie całe nr. spadł na 800 , a średnio 120-150 dziennie spada
Moze akurat sie uda! Panie w naszym nfz wydawaly sie w tym roku bardzo pomocne, zawsze mozna sprobowac zawnioskowac o pozniejszy termin juz po uzyskaniu przydzialu
Bardzo szybko spadają numerki na dziś mój wynosi 1400.
Dzwoniłam do NFZ pytając w jakich miesiącach są aktualnie przydziały.Pani bardzo niemiła-odpowiedziała-Termin oczekiwania ma Pani wpisany.
Więc czekam..oby nie kwiecień..