Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A ja Dziewczyny muszę się wyprowadzić z pracy o 15, bo już nie mam siły w niej siedzieć
Zamówiłam pizzę, bo nie chce mi się robić nic innego a na piątek wzięłam urlop aby posprzątać
gdzieś coś bez obecności domowników
Dobrze, że słońce , ale przez szyby widać mróz
Chyba muszę odlepić się od komputera, bo oczy już wysiadają w tym świetle
Pozdrowionka
Dzień dobry Pogaduszki
Zimno, szaro ,będzie padał śnieg
Pogoda mie zadowala, dobrze , że coraz bliżej końca pracy i aż do poniedziałku
Dobrego dnia życzę
Dzień dobry Pogaduchy.
Ostatnio rzadko zaglądałam na NS, ale myślę że teraz będę częściej, kolejka do wód bardzo się zmniejszyła.
U mnie słoneczka brak, ale ciągle biało za oknem, lekki mrozik, więc całkiem miło było pospacerować w taka pogodę.
A teraz zielona herbatka na którą zapraszam chętnych i dobra muzyka w radiu ZET.