Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Gienia się ....wacha w temacie Buska
zimocha trochę odpuściła z mrozami- zobaczymy na jak długo,kolejka się szybko przesuwa i planowanie diabli wzięli
Pozdrowienia Serdeczności i Buziole Przesyłam i trzymajcie się ciepło bo ,,, zimno-mimo wszystko,Miłego popołudnia i wieczoru
Na razie się jeszcze nie waham Andrzejku , dopiero taka myśl krąży mi po głowie
Pobyt w Ustroniu , uświadomił mi , że nie należy nastawiać się negatywnie do miejsc , znanych tylko z opowieści innych . Trzeba jechać i zobaczyć
Jeśli chodzi o Busko , to góra na 3 dni .... na początek , tak na rozeznanie , sprawdzić jak to jest z tym zapachem siarki
Gieniu uwierz mi naprawdę zapach siarki tej buskowej jest ok. Potrzyj zapałkę o draskę… to jest dokładnie to samo. Ja nawet powiedziałabym, że go lubię.
Zdecydowanie bardziej przeszkadza mi w windzie zapach potu i smród powracających z dymka palaczy.
Felice , zapach papierochów to mnie wprost dusi , o ile można go nazwać zapachem
Może i nie taka ta siarka straszna , jak nią straszą a poza tym , latek mi nie ubywa , i jak ktoś żartuje , czas zacząć przygotowywać się do zapachu siarki i smoły
Dzień dobry .
Zimowa aura ,przywitała dzień ,taka pora roku.
Ewaszka odpoczynek ,mało powiedziane ,następny oczekuje .
Miasto Siarki ,nie byłam ,trzeba sprawdzić ,inne miejsca kuracji
Małgoś zagościła ,dawno nie obecna na forum.
Oczekujemy na wyjazdy ,poczekam do wiosny
Spokojnego ,pogodnego dnia ,pozdrawiam.
Witajcie kochani. Mimo ,że mróz ustępuje to jeszcze mamy styczeń i do ciepłych dni daleko. Ja myślę już o pakowaniu walizki bo za 11 dni wyjazd do Iwonicza. Myślę że kuracja będzie dobra.Fakt nie ma tam siarki,ale może inne pierwiastki będą. Pozdrawiam wszystkiego i spokojnego hop siup do łóżeczka życzę.
Zima się rozkręca i po mrozach sypnęło śniegiem-pokazuje że jest jej pora
Dziękuję za życzenia a co do wyjazdów to namawiał nie będę bo każdy wybiera to co lubi i mu odpowiada
Pozdrowienia,Serdeczności i Buziole przesyłam,miłego popołudnia i wieczoru życzę