Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
mmmm w każdym sanatorium trzeba być na 22;00 w pokoju a szczególnie z ZUS-u jest trochę zaostrzony rygor.No ale w końcu jadą tam ludzie chorzy
Jedzenie to może jakoś przeżyję, jak schudnę to nawet na dobre mi wyjdzie.Następnym razem Kołobrzeg albo Połczyn.Pozdrawiam
Dzięki Sztani. Też mam takie życzenie bo ta Stalowa Wola przerażała mnie od początku a teraz po opinii mmmm to już mam ochotę przesunąć termin ale co tam grunt to dobre nastawienie a zabiegi są chyba w porządku.
Wiecie co? Nie mam porównania co do innych ośrodków więc nie mogę nic powiedzieć na ten temat, ale z tego co mówią stali bywalcy sanatoriów to jest lipa, zarówno pod względem wyżywienia i zakwaterowania, nie wiem, nie znam się zbytnio, jestem tu drugim turnusem, budynek z tego co widać jest nowy i jeszcze nie do końca wyszykowany, co do obsługi i personelu jakoś na razie zastrzeżeń nie mam, co będzie dalej, nie wiadomo, się okaże, ale zawsze znajdzie się ktoś kto będzie narzekał
Byłem na tym turnusie 8 styczeń (kolega mmmm widzę tez na tym był ) Moja opinia jest o tyle inna, ze nie mam żadnych doświadczeń sanatoryjnych i jak ktoś chce sobie pojechać na wczasy wypoczynkowe to góry ani morze to nie jest i mało atrakcji w mieście. Żeby była jasność - to nie jest sanatorium dla "pierdzieli" tylko ludzi co chcą uzyskać sprawność po urazach i też się do tego przykładają. Ćwiczeń jest dużo i nie ma żadnych problemów żeby sobie je dobierać wg potrzeb, wszystko w jednym miejscu i nigdzie jeździć nie trzeba. Obsługa bardzo pomocna, oddana i naprawdę skora do pomocy. A co do jedzenia faktycznie niektórzy narzekali ale dieta pomogła tym co i chcieli na tej diecie być.
Pozdrawiam pokój nr 11 na piętrze ze specjalną dedykacją dla pielęgniarki "Ale o co chodzi?" ))))))
Z tego co widzę to jakaś nędza jest ,a nie sanatorium. Byłem raz w Aleksandrowie Kujawskim,turnus około 100 osób,bar na miejscu,potańcówka też,nikt pokoi nie sprawdzał można było wybyć na całą noc (nieoficjalnie oczywiście)i nikt nie zapytał,byle stawić się rano na ćwiczeniach, a tu czytam że jakiś terror.
Ale Dziunia nie zrażaj się będzie nas przynajmniej dwoje w tej niedoli ,a to już coś.Najważniejsze jest towarzystwo.