Stalowa Wola Poradnia Leczenia Osteoporozy i narządu Ruchu

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 sty 2013 11:15
Oddział NFZ: Mazowiecki

Re: Stalowa Wola Poradnia Leczenia Osteoporozy i narządu Ruc

Post autor: dziunia60 »

Slaweq,napisz proszę jeszcze swoją opinię, bo po tym co napisał mmmm, mam szczere chęci zmienić termin wyjazdu i miejscowość. :shock:
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

mmmm w każdym sanatorium trzeba być na 22;00 w pokoju a szczególnie z ZUS-u jest trochę zaostrzony rygor.No ale w końcu jadą tam ludzie chorzy ;)
Jedzenie to może jakoś przeżyję, jak schudnę to nawet na dobre mi wyjdzie.Następnym razem Kołobrzeg albo Połczyn.Pozdrawiam
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Życzę Ci tego Dziunia :kwiat:
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

sztani pisze:Życzę Ci tego Dziunia :kwiat:
Dzięki Sztani. Też mam takie życzenie bo ta Stalowa Wola przerażała mnie od początku a teraz po opinii mmmm to już mam ochotę przesunąć termin ale co tam grunt to dobre nastawienie a zabiegi są chyba w porządku. :kwiat:
slaweq
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 27 gru 2013 22:22
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: slaweq »

Wiecie co? Nie mam porównania co do innych ośrodków więc nie mogę nic powiedzieć na ten temat, ale z tego co mówią stali bywalcy sanatoriów to jest lipa, zarówno pod względem wyżywienia i zakwaterowania, nie wiem, nie znam się zbytnio, jestem tu drugim turnusem, budynek z tego co widać jest nowy i jeszcze nie do końca wyszykowany, co do obsługi i personelu jakoś na razie zastrzeżeń nie mam, co będzie dalej, nie wiadomo, się okaże, ale zawsze znajdzie się ktoś kto będzie narzekał
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Sławeg dotrą się tak myslę :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

dziobak pisze:mmmm co miałeś na myśli pisząc o "jebniętej pielęgniarce"?
Będę tam niedługo i nie wiem co o tym myśleć....
Witaj Dziobak,na który turnus jedziesz?
nowicjusz
Na forum od: 20 gru 2013 00:59

Post autor: nowicjusz »

Byłem na tym turnusie 8 styczeń (kolega mmmm widzę tez na tym był :) ) Moja opinia jest o tyle inna, ze nie mam żadnych doświadczeń sanatoryjnych i jak ktoś chce sobie pojechać na wczasy wypoczynkowe to góry ani morze to nie jest i mało atrakcji w mieście. Żeby była jasność - to nie jest sanatorium dla "pierdzieli" tylko ludzi co chcą uzyskać sprawność po urazach i też się do tego przykładają. Ćwiczeń jest dużo i nie ma żadnych problemów żeby sobie je dobierać wg potrzeb, wszystko w jednym miejscu i nigdzie jeździć nie trzeba. Obsługa bardzo pomocna, oddana i naprawdę skora do pomocy. A co do jedzenia faktycznie niektórzy narzekali ale dieta pomogła tym co i chcieli na tej diecie być.

Pozdrawiam pokój nr 11 na piętrze ze specjalną dedykacją dla pielęgniarki "Ale o co chodzi?" :)))))))
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dzięki nowicjusz. Mam nadzieję że będzie ok.
adamss
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 13 sty 2014 15:11

Post autor: adamss »

Z tego co widzę to jakaś nędza jest ,a nie sanatorium. Byłem raz w Aleksandrowie Kujawskim,turnus około 100 osób,bar na miejscu,potańcówka też,nikt pokoi nie sprawdzał można było wybyć na całą noc (nieoficjalnie oczywiście)i nikt nie zapytał,byle stawić się rano na ćwiczeniach, a tu czytam że jakiś terror.
Ale Dziunia nie zrażaj się będzie nas przynajmniej dwoje w tej niedoli ,a to już coś.Najważniejsze jest towarzystwo.
ODPOWIEDZ