Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
BarbaraG pisze: 07 sty 2024 02:32
Taki mam plan. Na pewno w lipcu nie będę składała wniosku, bo wyslą mnie w styczniu 2025
Zobaczymy jak będą schodzic numerki.
Pozdrawiam
Basiu najwyraźniej już się pozmieniało, bo ja złożyłam wniosek w lipcu, teraz w styczniu'24 mój nr to ok. 6050, więc jeszcze długo czekania przede mną.
Cierpliwie czekam i chodzę na spacery do Domu Zdrojowego ale w Gdańsku przy plaży. Jeszcze zdążę w lutym'24 odbyć rehabilitację przed wyjazdem.
DorotaB,jak ten nasz NFZ miesza,miałyśmy 500 numerów różnicy między nami,a teraz w/g moich obliczeń zrobiło się 1300.Nie mogę pojąć tego.Poprzednie lata wszystkim na forum spadały prawie tak samo numerki.No nic czekamy cierpliwie na cieplejsze dni.Pozdrawiam
To prawda odległość w kolejce między nami rozjechała się.
Do tej pory zawsze kwalifikowano mnie na profil neurologiczny ale tym razem (nie wiedzieć czemu) zostałam zakwalifikowana na reumatologiczny.
BarbaraG pisze: 07 sty 2024 02:32
Taki mam plan. Na pewno w lipcu nie będę składała wniosku, bo wyslą mnie w styczniu 2025
Zobaczymy jak będą schodzic numerki.
Pozdrawiam
Basiu najwyraźniej już się pozmieniało, bo ja złożyłam wniosek w lipcu, teraz w styczniu'24 mój nr to ok. 6050, więc jeszcze długo czekania przede mną.
Cierpliwie czekam i chodzę na spacery do Domu Zdrojowego ale w Gdańsku przy plaży. Jeszcze zdążę w lutym'24 odbyć rehabilitację przed wyjazdem.
pozdrawiam
O ! To faktycznie mieszają. Przeczytałam, że masz profil reumatologia. Taki zawsze mam i ja.
No nic, jeszcze mam trochę czasu do podjęcia decyzji. Też zdążę odbyc rehabilitację na miejscu. Mam ją w czerwcu
Pozdrawiam
Witam oczekujących.Nikt się nie chwali z przydziałów z naszego funduszu.Pendolino przyśpieszyło,u mnie dziś spadek o ponad 260 numerów.
Mam 3900 z malutkim haczykiem,a jak pozostali.Pozdrawiam