Znam Inowrocław,byłam tam na wycieczkach.Podoba mi się tam ogólnie,ale preferuje góry i miejsca w których jeszcze nie byłam.Nie wiem jak wygląda w pomorskim zmiana terminu i miejsca.Może coś by się udało innego "wytargować".Asik_ pisze: 22 sty 2024 17:07 Witam,
Dorotko65,
gratuluję przydziału.W Inowrocławiu nie byłam, więc nie mam nic do powiedzenia na temat tego miejsca,ale jak na pewno wiesz,najważniejsze są pomocne zabiegi i dobre towarzystwo.A to drugie tworzymy sami.Więc dobre nastawienie i będzie pięknie![]()
Tak po cichu,to też marzę o Inowrocławiu,choć tak jak Ty kocham góry![]()
POMORSKI NFZ -kolejka itp
-
dorotka65
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 sty 2018 18:33
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 6
Re: POMORSKI NFZ -kolejka itp
- Asik_
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 02 sie 2022 09:55
- Podziękował: 17 razy
- Podziękowano: 37 razy
- DorotaB
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 25 maja 2011 15:33
- Staż sanatoryjny: 10
Pismo wraz z otrzymanym skierowaniem osobiście złożyłam w biurze NFZ przy Podwalu Staromiejskim, a za tydzień otrzymałam kopertę z nowym skierowaniem na turnus o 3 tyg. późniejszy ale w tej samej placówce - Kujawiaku w Ino.
W przypadku odmowy przesunięcia terminu turnusu zrezygnowałabym z wyjazdu do sanatorium.
- Atina
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 19 sie 2011 09:29
- Podziękował: 158 razy
- Podziękowano: 76 razy
Byłam w zeszłym tygodniu świadkiem jak pani oddawała swoje skierowanie i prosiła o Inowrocław właśnie...
- DorotaB

- ysy
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 kwie 2022 21:22
- Staż sanatoryjny: 8
Po siedmiu miesiącach od złożenia wniosku przy numerze 1000, dostałem przydział na marzec do REVITY w Muszynie.
- DorotaB

Czasem dochodzą mnie informacje, że nie można dodzwonić się do NFZ. Zatem informuje iż tuż po godz. 15 miła pani z NFZ Gdańsk odebrała telefon ode mnie oraz odnotowała moją prośbę odnośnie terminu i miejscowości do której chciałabym być skierowana na najbliższy turnus.
Zatem czekam na kwiecień w Ino.
- Asik_
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 02 sie 2022 09:55
- Podziękował: 17 razy
- Podziękowano: 37 razy
Marzec trochę wcześnie,ogrody w Muszynie jeszcze śpiące snem zimowym,ale cóż zrobić,nie wszystko możliwe co się chceysy pisze: 23 sty 2024 07:41 Witam kolejkowiczów![]()
![]()
Po siedmiu miesiącach od złożenia wniosku przy numerze 1000, dostałem przydział na marzec do REVITY w Muszynie.![]()