Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry Paczuszko
Poniedziałek i zaczyna się długi tydzuen , w którym
codzienne posiedzenia ech
Ale kto, jak nie ja Wytrzymam, obrobię
Miłego dnia życzę, pozdrawiam serdecznie Wszystkich tych. co nie muszą
Dzień dobry kochani Szaleńcy
Wtorek, +2 odwilży ciąg dalszy ale nie wieje przynajmniej
Czas pakować walizki, po 7 miesiącach od złożenia wniosku dostałem przydział na marzec do Revity w Muszynie
Koleżanka która złożyła wniosek tak jak ja a nawet w tym samym dniu, dostała na luty do Goplany w Świeradowie
Zapraszam na poranną kawę z humorem
Dlaczego mężczyzni pierdzą mocniej niż kobiety?
Bo kobiety nie potrafią trzymać ust zamkniętych wystarczająco długo aby wytworzyć odpowiednie ciśnienie.
Wnusio wysyła babci paczkę z wojska. Babcia otwiera paczkę, patrzy – granat, a obok list…
– Kochana babciu, jak pociągniesz za kółeczko, dostanę trzy dni przepustki.
Dzień dobry
Ysy gratuluję przydziału, w Muszynie są piękne Ogrody Sensoryczne , jest gdzie spacerować, w marcu już może być wiosenna pogoda więc widoki będziesz miał przepiękne
Dzięki za kawę i humorek
U mnie też na plusie i mam nadzieję że na chodnikach już nie jest ślisko bo idę dziś na pazurki
Miłego dnia