Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Hejka Nocne.
Zima trzyma Aby do wiosny, gdzie z okien
sanatorium w Horyńcu-Zdroju zobaczę w marcu zmieniającą się przyrodę w lesie, chyba że przez te 9 lat od kiedy tam byłam coś się rozbudowalo, jest nowa infrastruktura i to sanatorium nie jest na końcu ścieżki
Dobranoc Nocne
Dobry wieczór .
Zimowa aura ,nie odpuszcza ,wieczór z opadami śniegu.
Martinka kuracja ,Horyniec Zdrój ,to już wiosna
Dzień szybo mija ,już wieczór ,dużo się działo
Dzień Babci na horyzoncie ,dostałam zaproszenie do przedszkola
Nocne marki ,ostatnio mniej na forum.
Miłego wieczoru ,pozdrawiam.
Pozdrowienia,Serdeczności i Buziole przesyłam wszystkim kuracjuszom i szykującym się do odlotu na kurację-sam z niepokojem śledzę szybko spadające numerki i zastanawiam się czy ,,,,wujo nie wyśle mnie jeszcze w te zimne miesiące gdzieś daleko w Polskę,Miłego Wieczoru Życzę
Moja Pani doktor poirytowana ,że SYSTEM jej Blokuje wypisaniem WNIOSKU po konsultacji w NFZ .
Postara się ZMIENIĆ Nr Schorzeń
Wg Wytycznych wiele pospolitych schorzeń jest w wykazie stąd Tak OGRANICZONE KOLEJKI
Okazuje się też ,że ów Nowy system -WNIOSKI TYLKO ELEKTRONICZNIE spowodował ,że średnio w ciągu dnia donoszonych jest w formie Papierowej plus Oswiadczenia około 50 Wniosków
Dzień dobry.
Wietrzna noc ,poranek ,ostrzeżenia pogodowe sms
Pogoda nie zadowala ,taka pora roku .
Oczekujemy na przydziały ,numerek bliski przydziału
Dzwoniłam do NFZ ,dużo zwrotów ,okres zimowy ,nie po drodze
Więc przydziały luty ,marzec ,czas pokaże ,jak to wypadnie
Darek poranek w sejmie ,będzie dużo niespodzianek
Jeszcze poza domem ,pozdrawiam pogodnego dnia
Małgosiu szybko wracaj do tych dwóch Zdrowych Oczu
Darku pozostawiłem na loterię i zobaczymy co los przyniesie
Miłego wieczoru,Pozdrawiam i Serdeczności wszystkim Przesyłam
Witajcie kochani. Jestem na kuracji z nfz w Iwoniczu. Fakt już któryś raz z kolei ale jest bardzo przyjemnie. Śnieżek prószy,nie jest źle. Zima też ma swoje uroki. Także nie bójcie się zimy w uzdrowiskach. Małgosiu,oszczędzaj się. Pozdrawiam wszystkich.
Nie wiem czy jesteś z ekipą forumową- bo jest tam kilka osó- baw się dobrze ,rehabilituj na maksa i ładuj akumulatory,Dziękujemy za pozdrowienia i też Pozdrawiam
Wszystkim Nocnym Kolorowych,Papatki
Szczególne Pozdrowienia dla Naszych Wolontariuszek w Kołobrzegu-Fura Buzioli
Hejka
Dziękujemy Jędruś
Dzisiaj odpoczywamy.
Jutro wracam do domu przepakować się i dalej w drogę
Pogoda dopisuje, zdróweczko też to trzeba korzystać
Buziole od nas