Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam późną porą, ale cały dzień poza domem.
Z tanecznym krokiem bym nie ryzykowała, a przynajmniej z podskokami, ale rehabilitacja przyniosła spektakularne efekty, można by rzec "cud".
Hmm, a co ty za kalendarze intrygujące, choć przereklamowane masz w posiadaniu?
Kolorowych
Już myślałem, że Cię do puszki wciągnęło ..... tej z trzydziestej drugiej .
Uważaj na cuda..... bo one podobno, tylko raz występują . A co do kalendarza to ma tytuł "365...... na 365 dni w roku" i tam też są jeszcze większe cuda .
Miłego i spokojnego, a zwłaszcza w pracy .
I jak rozumiem nie chodzi w tym kalendarzu o pozycje jogiczne, choć może się z tym kojarzyć?
Dziękuję i wzajemnie. Jest miło, nawet bardzo, bo mam czas odpoczynku od pracy.
Pewnie jogini i inni akrobaci byliby zadowoleni . Ja już do nich dawno nie należę...... ale coś tam coś tam .
Odpoczywaj...... bo przecież dopiero początek tygodnia .
Ale kiedyś należałeś i przećwiczyłeś wszystkie?
Odpoczywam, odpoczywam. Po pierwsze odsypiam, a potem robię to na co ostatnio brakowało czasu, czyli właśnie joga (czuję, że po dzisiejszej sesji jutro będę kwiczeć, ale kręgosłup mi podziękuje ), medytacja, spacery po lesie, ale i trochę prac, których nie było kiedy zrobić. Właśnie biorę się za zdejmowanie dekoracji świątecznych. Może okna umyję, taka ładna pogoda?
Taaaaa, nie udało mi się kwiatostanu lotosu i coś tam coś tam , a poza tym niektóre były zamazane .
Ładna się zrobiła taka wiosenna, tylko troszkę za zimno.... na okna . Korzystaj póki słonecznie .
Dzisiaj była wiosna, to wykorzystałam okazję, bo później mogę nie mieć na to czasu. Ale absolutnie nie uważam, że ktoś ma robić to co ja. Uznasz, że przyszła na to właściwa pora, to się za to weźmiesz i już.
Alkoholu użyłam jedynie dla zdrowotności, do herbatki przy relaksie po owocnej pracy.
Ja dzisiaj nawet dla siebie nie miałem czasu. Ale jak będzie potrzeba, to się ułoży grafik .
Są rzeczy które można robić osobno, a są które lepiej wychodzą w parze .