Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Sama sobie to okienko zamykam, dla zdrowotności. Testuję post przerywany. W normalnym trybie jest to u mnie trudne do wykonania. Wykorzystuję okazję, by sprawdzić jak się będę czuła.
Zależy jaka ta meta długa , ale widzę, że bezbłędnie trafiasz w moje myśli .
Ja też mam post przerywany . Jak mam czas to jem, a jak nie mam..... to tylko podjadam .
Myślę, że najszybciej dojdziemy do tego tam , jak udamy się do Łóżkowic po drodze zahaczając o wannę, bo mi się papaja drze.
Kolorowych, może w takim razie ekscentrycznych, jak nie ekstatycznych snów i spokojnej, przespanej nocy życzę.
Dobrze, dochodźmy do tego tam, jakkolwiek to nazwiemy ...... tylko dlaczego szybko ? .
Dzięki i nawzajem , mogą być kolorowe, ale najważniejsze, żeby spokojna .