Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ewunia krąży po Polsce jak latający Holender-ale jak zdrowie i ochota jest to tak trza,ja też dostałem przydział na maji to blisko z czego jestem zadowolony
Pozdrawiam wszystkich na wyjazdach,chorych by szybko wrócili do zdrowia,kolejkowiczom dobrych przydziałów bo z pogodywygląda że wiosna ,,,blisko
Pozdrowienia,Serdeczności i Buziole Przesyłam
Dobry wieczór .
Nocne marki ,zagościły wiadomości pozostawiły
Madzia ,Iwonicz Zdrój ,kuruj się ,zdrówko najważniejsze
Jeszcze bez przydziału ,numerek stoi w miejscu.
Ewaszka ,przepakowanie walizki i miasto siarki
Miłego wieczoru ,pozdrawiam.
Grażynko satysfaksującego przydziału życzę
Małgoni szybkiego powrotu do pełni zdrowia
Ewuni bezpiecznych i sympatycznych wojaży
Kuracjuszom wspaniałych pobytów na kuracjach
Wszystkim pozostałym Miłego Weekendu
Loteria ,,,,wujka była dla mnie łaskawa i w terminie od 15,05 przydział do Ciechocinka do ,,,lasu na ,,,,inhalacje
Pozdrowienia,Serdeczności i Buziole Przesyłam
Dzień dobry .
Pochmurny ,deszczowy dzień ,pogoda nie zadowala .
Andrzej ,wszystkiego najlepszego imieninowego ,zdrówka bo to najważniejsze
Wojaży sanatoryjnych ,gratulacja Ciechocinka .
Zadowalający przydział ,będzie Busko Zdrój
Pozdrawiam ,spokojnego pogodnego , popołudnia wieczoru .
Serdecznie Dziękuję za życzenia
przydziału nie odstąpię bo jestem ,,,, chytry na ,,,,zabiegi i wybiegi
Pozdrowienia,Serdeczności i Buziole Przesyłam i tradycyjnie satysfakcji z trafnych przydziałów życzę,Kolorowych,Papatki