Poczekalnia na wyjazd w ....... 2024

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Peggy
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 lut 2024 19:41
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 4 razy

Re: Poczekalnia na wyjazd w ....... 2024

Post autor: Peggy »

Dzięki Felice za odzew, wiem, że komercja, :lol: bo sama też korzystam z prywatnych kuracji :lol: właśnie lipiec i sierpień, ale tak mi się zachciało jechać na nfz :lol:
beabecik
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 maja 2022 17:29
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: beabecik »

Peggy - a to ciekawe? Skąd wiedzą gdzie i kiedy?
Bastek
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 sty 2022 15:52
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: Bastek »

Peggy pisze: 05 lut 2024 21:40 No wszystko fajnie, ale czy zdarzyło się, żeby ktoś zrezygnował z przydzialu na sierpień :lol: I akurat trafię na ten zwrot :lol: buuuuuuu :lol:
Witam . Moim zdaniem warto , spróbować , może uda się , dostać jakiś zwroty w tym okresie do sanatorium . Owszem mogę powiedzieć na swoim doświadczeniu . Ja od dnia 20.06.2023 roku . Dzwoniłem co dziennie , po jednym razie , na infolinie NFZ o zwroty . I było bardzo trudno dostać , ale w końcu udało się i dostałem zwrot do , Sanatorium w Ustroń . I nie żałuję było fajnie . Pozdrawiam .
Peggy
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 lut 2024 19:41
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 4 razy

Post autor: Peggy »

A może taki zwrot da się uzyskać z dłuższym terminem wyjazdu. No bo jeśli przydział normalnie może być z 3 miesięcznym wyprzedzeniem i ktoś odda od razu po otrzymaniu, to taki zwrot następny ktoś może dostać z 2 i poł miesięcznym wyprzedzeniem :lol: dobrze kombinuję, czy nie? :?