JANTAR DZIWNÓWEK 19 luty 2014

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Justa
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 13 kwie 2012 20:35

JANTAR DZIWNÓWEK 19 luty 2014

Post autor: Justa »

Witam serdecznie.Czy może ktoś się wybiera ze Szczecina w tym terminie? I proszę o jakiekolwiek informacje na temat warunków,zabiegów i wszystkiego o tym sanatorium.
forumowicz

Re: JANTAR DZIWNÓWEK 19 luty 2014

Post autor: forumowicz »

Witaj Justa :D Wszystko o Dziwnówku i Jantarze pod tym linkiem http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/se ... n%C3%B3wek wklej w przeglądarkę i poczytaj.Pozdrawiam :D :kwiat:
Mac
Na forum od: 02 lut 2014 22:08
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Mac »

Hej Justa
Będziemy razem na turnusie.
Ośrodek jest ok. Żywienie jest co prawda nie najlepsze no ale nie jedzie się tam jeść tylko rehabilitować ;)
Byłem tam na Wielkanocnym turnusie rok temu, nie było źle. Z rehabilitacji byłem zadowolony, warunki nie najgorsze, po za zardzewiałym brodzikiem w pokoju. Ale może wyremontowali ;)
a ktoś jeszcze się wybiera :)
Justa
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 13 kwie 2012 20:35

Post autor: Justa »

Cześć Mac tu Justa:) Może znajdziesz chwilkę żeby do mnie napisać i opisać co mnie czeka w tym sanatorium i jak to wszystko wygląda:) na pocztę [email].pl Dzięki:)
ODPOWIEDZ