Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Zaczyna mnie denerwować cała sytuacja. Nr 724 w tej chwili… i nic … nic tzn. że nic nie mogę nic zaplanować, bo jestem bardzo aktywny z moją żoną i wnukami a tu dooopa.
Nieaktualne. NFZ w styczniu'24 aktualizował wcześniej podane terminy i w pomorskim 8 miesięcy. Czekałam od 27.07.2023r, do dnia wyjazdy wychodzi 8 i 1/2 m-ca oczekiwania.
Załączniki
czas oczekiwania.jpg (58.81 KiB) Przejrzano 379 razy
dorotka65 pisze: 13 lut 2024 14:26
Gratulacje,a które sanatorium.
Witaj i dziękuję Dorotko. Dostałam przydział do Kujawianki. Byłam kiedyś w budynku KUJAWIANKI w charakterze gościa. Kuracjusze kwaterowani są w willowych budynkach z początku XX w. połączonych łącznikiem.
DorotaB pisze: 13 lut 2024 14:25
Przed chwilą dostałam przydział do Ino od 17 kwietnia'24
Hejka
Dwa lata temu broniłem się przed Ino, ale to jest fajna miejscówka. Piękny park, super ścieżki i pięć lokali , w których można potańczyć.
Trafiłaś suoerancko