ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: Kleinehexe »

Jeśli to pocieszenie, to nie tylko Ty wcześnie dziś wstajesz.
Dzień dobry o poranku. :D

Dziesiątkowały, ale nie zdziesiątkowały. Liczba ludności wzrasta w zastraszającym tempie. Dla przykładu, w roku 1950 było nas 2,5 miliarda, dziś 8 mld. Prognozy mówią, że w 2050 r. będzie nas 10 mld. Przecież tych ludzi trzeba będzie wyżywić, ale czym, kiedy obserwujemy, już na południu Europy, katastrofalną suszę?
Aaa dajmy spokój tym pesymistycznym wizjom... :roll:
Pełnego radości i optymizmu dnia życzę tobie, sobie i wszystkim. Dziś zostaję dłużej w pracy, więc mnie się to bardzo przyda. 8-)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Cześć poranny Aniołku :) . Nie wiem czy to jest pocieszenie, ale wolałbym nie być tak często budzony w nocy :P . Nie mam problemów ze wstawaniem, tylko potrzebuję tych paru godzin snu...... ciurkiem ;) .
Na dzisiaj sprawy pozałatwiane, nawet komunikacja prawie na żądanie podjeżdżała 8-) . Teraz odpoczynek, a później przygotowania do obiadku zaczniemy.
Dziękuję i niech Tobie też się darzy przez cały dzionek..... w nocy też ;) :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dziękuję :kwiat: , życzenia szczere to i się spełniły. :D Niestety nie czas jeszcze na odpoczynek. :cry: Późno wróciłam z pracy, to teraz nadgonić trzeba z robotą. :roll:
Miłego wieczoru :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie ma za co, najważniejsze, że jesteś usatysfakcjonowana :lol: .
Taaaa, energia Cię roznosi po wolnym ;) ..... uważaj jeszcze parę dni do końca tygodnia :roll: .
Dzięki i nawzajem :) .
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Trzeba odespać, to co niewyspane :roll: ..... jak coś, to się jutro widzimy ;) .
Spokojnej i kolorowych, a i owocnego, radosnego dzionka :) :kwiat: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Im bliżej końca tygodnia, tym więcej będzie zajęć, bo zbliża się bardzo okrągła rocznica i urządzam wielką fetę, do tego wszystko chcę siama, siama. :roll: :mrgreen:
Dobranoc, śpij dobrze, bez nadmiernych pobudek. :) Ja jeszcze chwilę musze podziałać. Zupka już zaraz będzie gotowa, sałatka już jest. Jeszcze kilka rzeczy przygotować na jutro do pracy, zaplanować zakupy i wreszcie i ja będę mogła się udać w kierunku Łóżkowic.
Zobaczymy się jutro. :D :kwiat:
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam, witam, na kawkę czy inny trunek zapraszam i czekoladkami walentynkowymi częstuję. :serce:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć i dziękuję Aniołku :) :kwiat: . Hmmmmm, mówisz czekoladkami ? a czy walentynkowe czy nie , to ile mają w sobie cukru..... a może słodyczy ;) :lol: .
Obiadek będę zaczynał, to flaczkami mogę się w zamian podzielić..... będzie wegetariańsko :P .
Kleinehexe pisze: 13 lut 2024 21:49 ..... bo zbliża się bardzo okrągła rocznica i urządzam wielką fetę, do tego wszystko chcę siama, siama. :roll: :mrgreen: .....
Na osiemnastkę, to nie za bardzo okrągła...... ale dwudziestka , to już na pewno :) . Czyżbyś coś z "wodą" miała do czynienia ? ;) .
Chyba będę musiał z kurami chadzać..... spać :roll: .
Miłego popołudnia :) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Takimi flaczkami nigdy nie pogardzę, ale niestety się spóźniłam, bo zarobiona jestem. :roll: Ale podjadłam czekoladki, które są słodkie jak.... Ponbóczek przykazał. :lol: Dzisiaj można, przecież nie wyrzucę tyle dobra skoro dostałam. :D
Na osiemnastkę, to nie za bardzo okrągła...... ale dwudziestka , to już na pewno :) . Czyżbyś coś z "wodą" miała do czynienia ? ;) .
To jest bardzo słuszny tok myślenia. :D Tyczy się to również wody, którą leję od urodzenia. :lol:
Chyba będę musiał z kurami chadzać..... spać :roll: .
Jak trzeba, to trzeba, zdrowie najważniejsze.
Dobrej nocki życzę. :serce:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Chyba nie wszystkie już poszły :lol: ..... ale jak mnie wyganiasz :roll: .
Nie bój się, jak mówię, że się dzielę to znaczy (jak mawia mama) jest jak na małe wesele :lol: ..... z kilograma robiłem :P .
No właśnie ta "woda" łączy się z urodzinami....... Wodnik czy Ryby ? a czy też leją ;) :roll: .
Dziękuję :kwiat: , jak już idziesz, to spokojnej i kolorowych, jutro też dobrego :) .
ODPOWIEDZ