Podlaski NFZ

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
olka44
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 paź 2019 15:11
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 4 razy

Re: Podlaski NFZ

Post autor: olka44 »

Dalmira ..A jaki ośrodek..możesz zdradzić..
W Ciechocinku byłam 3 razy i byłam zadowolona..
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2018 19:17
Podziękowano: 8 razy

Post autor: Duszyczka »

tygrys pisze: 06 lut 2024 20:16 Lunastic mnie uszczęśliwili okolicach + może niewielki -czterechsetnego. Myślałem, że może jeszcze chociaż tydzień przeciągną i może Maj. No cóż jest nie najgorzej. Jedyny mankament to to, żena rezerwacji kwietniowej (prywatny wyjazd), trochę grosza straciłem. Ale za to miejsce jest ok ;) Sory, żesię wciąłem i odp. w sumie na pytanie, nie do mnie.
Tygrys.. rezerwację chyba przełożysz? Taka mała zamiana terminów może być...nie stracisz chyba???
W Ciechocinku byłam tylko prywatnie wekendowo .Spodobało się nam. Bliskość Torunia.klimat miasteczka...spoko..
Lunastic
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 11 sty 2022 12:47

Post autor: Lunastic »

tygrys pisze: 06 lut 2024 20:16 Lunastic mnie uszczęśliwili okolicach + może niewielki -czterechsetnego. Myślałem, że może jeszcze chociaż tydzień przeciągną i może Maj. No cóż jest nie najgorzej. Jedyny mankament to to, żena rezerwacji kwietniowej (prywatny wyjazd), trochę grosza straciłem. Ale za to miejsce jest ok ;) Sory, żesię wciąłem i odp. w sumie na pytanie, nie do mnie.
Kazda porada jest na wage zlota takze dzieki ;) my rowniez zawnioskowalismy o Krynice badz Cieplice, zobaczymy ;)
Awatar użytkownika
tygrys
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 gru 2011 12:12
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 20 razy
Podziękowano: 3 razy

Post autor: tygrys »

Lunastic, o ile dobrze pamiętam. Poprzednim razem ,chyba to było w 2022r.gdy ja chciałem do Szczawnicy, a Wy do Cieplic. To ja dostałem Agat Cieplice, a Wy właśnie Szczawnicę ;) , tak z tego wychodzi , że teraz jesteście obligatoryjnie skazani na wyjazd do Cieplic :)
Awatar użytkownika
tygrys
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 gru 2011 12:12
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 20 razy
Podziękowano: 3 razy

Post autor: tygrys »

Duszyczka pisze: 06 lut 2024 21:12
Tygrys.. rezerwację chyba przełożysz? Taka mała zamiana terminów może być...nie stracisz chyba???
W Ciechocinku byłam tylko prywatnie wekendowo .Spodobało się nam. Bliskość Torunia.klimat miasteczka...spoko..
Duszyczko musiałem niestety odwołać. Nie dało się dopasować termninu. A, że rezerwacja przez Booking, jakaśt am część gotówki przepadła. Lwigrodu nie chciałem odwoływać, przekładać, bonajzyczajniej szkoda mi było takiego przydziału. Chyba to będzie dopiero drugi lub trzeci mój wyjazd normalnie z kolejki bez kombinowania ze zwrotów, przekaładaniai tp. W Krynicy byłem już nie wiem ile razy, nie policzę. Ale mija 2 miesiące i znowu mogę tam wracać ;). Jakieś takie nie opisane przyciąganie ;) ma w sobie Krynica, Muszynai okolice. Niby już wszystko wiesz, znasz, a zawsze jest coś nowego, fajnego. Teraz do towarzystwa dołączyła jeszcze Wysowa, gdziepo pierwszych dniach mówiłem, nigdywięcej tej "dzierewni", a jednak minęło 7 miesięcy i znowu złożyłem dokumenty na ORO właśnie do Wysowej. Pomimo, że zaliczyłem tam dwa turnusy jeden po drugim 6 tygodni, cały lipiec i połowa sierpni. Iliczę, żeteraz też mnie zakwalifikują i wyjazd będzie w połowie lipca. Pozdrawiam
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2018 19:17
Podziękowano: 8 razy

Post autor: Duszyczka »

Tygrys.no to wielka szkoda..i wyjazdu i kasy. :(
olka44
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dziś poleciało mocno w dół..mam 980...
Lunastic
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 11 sty 2022 12:47

Post autor: Lunastic »

Przy tym tempie na dniach bedzie przydzial ;)
Awatar użytkownika
Mark52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 maja 2022 14:24
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 10 razy

Post autor: Mark52 »

Dziś poleciało mocno w dół..mam 980...
To tylko wyglądać przydziału ;) U mnie jeszcze sporo nr. bo dopiero 7600
olka44
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Liczę na maj...A jak będzie to niedlugo się okaże...
ODPOWIEDZ