Podlaski NFZ
-
olka44
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 30 paź 2019 15:11
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękowano: 4 razy
Re: Podlaski NFZ
Ja zlożyłam koniec grudnia i startowałam z nr początkowym 2760..
- Mark52
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 24 maja 2022 14:24
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 2
- Podziękował: 11 razy
- Podziękowano: 10 razy
Ja składałem w połowie października i nr początkowy 18989. U nas w małopolsce czas oczekiwania 10 miesięcy choć kolega dostał po 7Mark ..kiedy składałeś..
Moja koleżanka skladała w listopadzie...(chyba 13-go) i teraz równiutko po 18 miesiącach i 2 dniach od powrotu dostała przydział na 15 go maja.Miała numer 2 tysiące z kawałkiem.
W moim przypadku baleontolog razem ze skierowaniem lada dzień może mnie uszczęśliwić.Chociaz wolałabym trochę później.Szpital na początku mają czeka mnie jeszcze.
W każdym razie magiczne 18 miesięcy ponownie potwierdziło się u mojej znajomej tak jak pisałam wcześniej.
-
olka44
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 30 paź 2019 15:11
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękowano: 4 razy
U Ciebie będzie czerwiec...też bym chciała nie przypuszczałam ,że u Nas taki krótki okres oczekiwania czyli 5 miesięcy..
Dostałam przydział na oczekiwanie w kolejce to juz jest okres 5 miesięcy od daty złożenia skierowania do NFZ z mozliwością zmiany terminu oczekiwania.Hmm...
Mark52 pisze: 14 lut 2024 11:09 Mnie 18 miesięcy mija dopiero na początku kwietnia wiec dopiero od maja mogę liczyć na przydział![]()
Pozdrawiam wszystkich w Walentynki i życzę duuuużo miłości wszystkim.
A Ty wiesz o mozliwości korzystania ze zwrotów i wtedy może być termin wcześniejszy???Mark52 pisze: 14 lut 2024 11:09 Mnie 18 miesięcy mija dopiero na początku kwietnia wiec dopiero od maja mogę liczyć na przydział![]()