Duszniki Zdrój Jan Kazimierz 17.04-08.05

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
anna818
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 31 sie 2017 14:44
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 1 raz

Duszniki Zdrój Jan Kazimierz 17.04-08.05

Post autor: anna818 »

Witam serdecznie , dostałam skierowanie do tego sanatorium , ciekawi minie opinia na jego temat ?
Jestem również ciekawa miejscowości ? Czy jest tam co robić , czy jest tam gdzie potańczyć ? Pozdrawiam
Awatar użytkownika
trop333
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 18 paź 2015 11:41
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 5

Re: Duszniki Zdrój Jan Kazimierz 17.04-08.05

Post autor: trop333 »

Duszniki Zdrój to piękne miejsce na ziemi, zazdroszczę. Sanatorium Jan Kazimierz to perełka wśród sanatoriów na Dolnym Śląsku. Weź buty dodatkowe, bo jedne mogą nie wystarczyć (zedrzesz). Koniecznie zalicz Szczeliniec, Błędne Skały. W samych Dusznikach idź oczywiście do Muzeum Papiernictwa, zalicz Muflon. Koniecznie wyskocz do Polanicy Zdrój ( maja super pierogarnię) która jest OK ale bardzo zadeptana jak w Warszawie na Marszałkowskiej, a Duszniki to cisza, spokój , urok. Na najlepsze pstrągi na spacer wybrać się do Herbergerówki Słoszów 7. Ja bym brała w ciemno Duszniki. Ja czekam na przydział mam numer 69.
anna818
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Uwielbiam góry i pisze wędrówki , ale kocham też tańczyć i właśnie to mnie martwi że miejscowość małą , cisza i spokój i tańców brak :D
Awatar użytkownika
Yaga
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 lut 2015 14:59
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Yaga »

Witaj .W połowie stycznia byłam w Dusznikach prywatnie i na tańce chodziłam do Hotelu Esperanto na ul.Zdrojowej.Nie prowadzą rezerwacji stolików bo jest ich sporo i mało ludzi przychodzi.Jak jest mało ludzi to pokoło dwóch godzinach przestają grać i zamykają.Tak jakby im nie zależało a przecież nie którzy dopiero po godz. 20 się schodzili bo byli na nartach. Reklamy o tancach brak. Sala ładna dobry parkiet jest i bar ale jedna osoba go obsługuje i za bilety tak samo zbiera.Trochę z tym schodzi. Gra didżej muzykę lat 70,80 i obecną. Ja trafiłam na wiązankę utworów Elwisa Presleja którą chętnie wysłuchałam i wytańczyłam. W poniedziałek nie grają.Jest na drzwiach podany numer telefonu i można wcześniej się dowiedzieć. Pozdrawiam i życzę udanych zabiegów I tańca bo to też , rehabilitacja :kwiat:
.
anna818
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

No właśnie Yaga ten taniec to dla mnie najlepsza rehabilitacja :)
anna818
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Yaga pisze: 14 lut 2024 16:41 Witaj .W połowie stycznia byłam w Dusznikach prywatnie i na tańce chodziłam do Hotelu Esperanto na ul.Zdrojowej.Nie prowadzą rezerwacji stolików bo jest ich sporo i mało ludzi przychodzi.Jak jest mało ludzi to pokoło dwóch godzinach przestają grać i zamykają.Tak jakby im nie zależało a przecież nie którzy dopiero po godz. 20 się schodzili bo byli na nartach. Reklamy o tancach brak. Sala ładna dobry parkiet jest i bar ale jedna osoba go obsługuje i za bilety tak samo zbiera.Trochę z tym schodzi. Gra didżej muzykę lat 70,80 i obecną. Ja trafiłam na wiązankę utworów Elwisa Presleja którą chętnie wysłuchałam i wytańczyłam. W poniedziałek nie grają.Jest na drzwiach podany numer telefonu i można wcześniej się dowiedzieć. Pozdrawiam i życzę udanych zabiegów I tańca bo to też , rehabilitacja :kwiat:
.
Dziękuję za podpowiedź , na pewno się wybiorę :)
anna818
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

anna818 pisze: 13 lut 2024 16:52 Witam serdecznie , dostałam skierowanie do tego sanatorium , ciekawi minie opinia na jego temat ?
Jestem również ciekawa miejscowości ? Czy jest tam co robić , czy jest tam gdzie potańczyć ? Pozdrawiam
Może ktoś się również wybiera w tym terminie , fajnie by było się spotkać :)
beatricz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 mar 2013 14:47
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: beatricz »

Witam serdecznie. Będę z mężem w Dusznikach od 24 kwietnia w sanatorium Chemik , zawsze możemy się spotkać. Pozdrawiam
anna818
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

anna818 pisze: 13 lut 2024 16:52 Witam serdecznie , dostałam skierowanie do tego sanatorium , ciekawi minie opinia na jego temat ?
:)
anna818
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

beatricz pisze: 17 lut 2024 19:05 Witam serdecznie. Będę z mężem w Dusznikach od 24 kwietnia w sanatorium Chemik , zawsze możemy się spotkać. Pozdrawiam
Fajnie , będzie mi miło się z Państwem spotkać , będziemy w kontakcie .Pozdrawiam :)
Zablokowany